Urbejs
19.01.19
Pac viskauko cubinu ,citreiz ņem tikai uz blitkam vai parastu āķi zelta krāsā. Tā ir cope un interesanta kur jāstrādā ...
Asakainais [19.01.19]: Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?Izskaidrot šeit ir pārāk sarežģīti, it īpaši rakstiskā veidā. Vienkāršāk ir paskatīties kādu raidījumu, tad nokomplektēt visu kā tur saka, aizbraukt, apsēsties baram pa vidu, paskatīties kā ķer citi un tev tik 2 zivis pa visu dienu, tad nākamreiz mazliet visu pārtaisīt un viss aizies.
tā jau ne tikai stintes var gatavot.
Domaataajs, 16.janvāris 2019, 19:13
arvis_an [14.01.19]: XabuAldisMiltu vietā rīvmaize! :)
Ņemam miltus, pieberam klāt sāli, piparus, tad lejam klāt tumšo alu un maisam kamēr izveidojas konsistence kā plāno pankūku mīklai. Stintes iemet šajā mīklā iekšā, apviļā un vienu otrai blakus kārto uz pannas. Apcep zeltainu no vienas puses un tad šo visu lielo pankūku apgriež otrādāk un attiecīgi apcep otru pusi. Gatavs.
Man viens spāņu pavārs Rīgas krodziņā iemācīja, ka Latvijas mazajām zivīm labi der spāņu "bokerones" receptes priekš sardīnēm. Raksta visādi - boquerones, bocherones.
Re, te viens izvērsts variants. Var ieslēgt subtitrus un auto tulkojumu uz latviešu mēli.
Labu apetīti!
abrakadabra, 16.janvāris 2019, 16:04