atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

litrabols 17.01.12
lacky
varbūt zini kā ar ledu uz šī ezera bij doma braukt asarus paķert nu tas franapoles ezers ir daudz tuvāk un ratani nav ķerti varētu būt interesanti
aakkis 17.01.12
Tos gan vēl man nav gadījies ķert,manā pusē pat viņu nav!
Lacky 17.01.12
redzēt neredzēju tātad par lielumu neko daudz nepateikšu zinu ka kēruši dziļumā apmēram 1,5m uz bļitku ar speķi vienam no viņiem pat bļitku norāva
litrabols 17.01.12
lacky
paskaidro tieši uz kā tur ķer varbūt zini un cik lieli tie ratani irā? hataba srednim
Lacky 17.01.12
paziņas bija Franapoles ezerā uz ratana vienam 3,1kg lielākais uz 200g otrajam bija vairāk, bet cik nezinu
sidla5 17.01.12
Vakar jau atceļā no Rēzeknes uz A dambja 300 m no krasta jau deva vaļā.
ms13 17.01.12
lubancika var tikt virsu vai ...........
tontons7 17.01.12
Martins
Šodien čoms bij Bērzupē, vēl par agru, ledus ir, bet ap 1,5cm, 4dien vēl viš mēģinās. Es rīt maukšu uz X ezeru laikam, rīt no rīta domāsim, info prātīgas naf nekādas, vēl ir slepenais, bet dikti baidos tur aplauzties, tur neko ziemā nevar saprast, kur nu vēl noķert :)
ashukainis 17.01.12
Martin, labi pateici par to ledu, ja nebūs lielo mīnusu, tad tā ir kā ir ar to ledu -īsti nevar saprast pirmais vai pēdējais :DDD
a man atkal otrādāk, ledus ir NR1! a vaļējos ūdeņos tik patīk ķert lielākas zifes, ja publiskos ūdeņos ķerās tikai sīkās, braucu uz maksas dīķiem ar karpām un līņiem pacīkstēties, uzlieku iespējami plānāku auklu uz matcha un fīdera un aidā kaifot dīķa malā :))
martins_ 17.01.12
asakaini, netirsies, ja? a to būs kā parasti :D:D:D:D:D
Esmu jau teicis, man patīk arī ziemas cope, tik špinis patīk daudz daudz vairāk :))) Bet nevar tak bez copes mājās sēdēt.. mans tādu celibātu kā tu neizturētu :)))

Da i nav skaidrs, uz pirmā vai pēdējā ledus copi taisos :))))
ashukainis 17.01.12
Martin, dodies turpināt spiningot tālāk :D Ziemas un ledus nīdējs, ipio :DDD
ak tad tomēr pašam ar sagribējās uz ļadus? :))
aizkalnis 17.01.12
ašhukaini naroda bija varbūt cilvēki 30 neviens nepeldējās bet uz vidu arī nelīda vietām ar vienu sitienu bija cauri
martins_ 17.01.12
Tonton, tev nav kāda infa par mūsu pusi ienākusi uz kuras plančkas kāds jau kāpis? 6dien tā kā prasītos atklāt sezonu, ne?
ashukainis 17.01.12
Aizkalni, kāds ļadus, jau beiguši copmaņi peldēšanās sezonu Micānu ezerā? :DDD
aizkalnis 16.01.12
vakar micānu ezers nu nebij ar ko lieliīties vietējie uz škērsblitku kādu līdaku dabūja karodzini klusēja zupas izlase salasījās prieks par sezonas atklāsanu ar kādu zivi.gaidu Rāznu.
Lacky 16.01.12
cerēju ka karti nopirkšu pa ceļam uz copi, bet tur beigušās nācās griesties riņķī un braukt uz citu pilsētas galu:(
tontons7 16.01.12
Lacky
Vai tad Režeca tik liela, ka 12km nobraukājāt?:)))
niosakas 16.01.12
Vakar braucu garām Micānu ezeram - veču kā uz tirgus. Jautāju, kā ķeras? Rāda pigu!!, saku, ka arī laba zivs :D ! Visi izsmējāmies! Bet vispār, vakar esot pūtis Bada vējš, bet kādam gadījās arī tīri tā neko asarīši!!
orests 16.01.12
dagni....pats neriskee,bet vecais lai sliikst!
dagnis16 16.01.12
Es pats gan vēl neriskēju kāpt uz ledus, bet tēvs gan uz ūdenskrātuves bija uzlīdis. Uz bļitkas pirmos asarīšus jau noķēra. Uz ezera jau sestdien viens drosminieks no Kristceļiem bija uzlīdis. Par rezultātiem gan neko nezinu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs