atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

zivotaajs 11.04.11
atkal biju raaznaa ar draugu - sezinis nosleegts man pec sestdienas raudaam shpodien praktisk i zero draugs pasha vakaraa 4 iistaas raudas tomer izkacinaja..... bet nu ja pa visu veel staigat var droshi tad uzliist un n oliist ja nav iistas laipas da nu nafig!!! shodien izdevas laimiigi un sausaam kajas tikt abiem krastaa tagad jagaida Ashukainja zinja kad vares garas piickas laist darbaa
ashukainis 11.04.11
paziņām ar bija tā urb urbj- -beidz urbt-velk ārā urbi-a tur ne ūdens nāk uz augšu bet dubļi.... :DDD
salmo19 11.04.11
pagajusaja gada kur keru sogad ieurbos dunas vien udens necik! :D sencis pirmaja alingi ari ieurbas dunas un laikam trapija uz akmena un aplauza urbim nazi! :D
ashukainis 11.04.11
Salmo19, tur Tev taisniiiiba par ūdens līmeni Lubančikā....... kad bija lielie aukstumi -jau pirms tam bija mazliet pazemināts ūdens līmenis, a tagad uz pavasari vispār bija noolaists, tik nezinu ar kadu mērķi tas tika izdarīts...... -vienīgais moš, lai kādas slūžas atkal pavasarī nesalauž :DDD
salmo19 11.04.11
Ashukaini, man liekas ka nekeras tapec ka udens limenis mazs ,un ledus biezs! sogad 3 reizes biju 2 dabuju labi a 1reizi vispar nenema mazas tikai!
spiningists 11.04.11
Mūsu kompaška ar sezonu ir noslēgusi. Es pats sestdien uz Sīvera...kaut arī vēl pārs dienu varētu OK, jo no krastiem nav atgājies (D pusē).
Kā jau noslēgumā - no rīta un pa dienu nekas spīdošs - rauda/ asars pa retam un dodoties jau krastā pie pašas izejas sastapām plakano - pa 4/5 katrs izvilka i vsjo - bij jau laikam pa vēlu. Norāvās kollegam jau plauža izmēra ar. Nu bet vējš jomajo...sardziņu brīžiem vajadzēja tik turēt :) Finālā man ap 5-6kg salasījās.
ashukainis 10.04.11
Orbit- pats gaidu, kad varēs ar garajām pīckām normāli paķert, kā sakās, lai noskrien liekais ūdens un kafija izbeidzās :DDDD
ashukainis 10.04.11
Salmo, paziņas bija 5dien , i kur tik pa Lubanu paspeeja pabūt!-i lidz salai aizstaigaja-ne copes, ik pa gabalinam atpakal ejot mēģināja-ar nifiga, beigas aizbrauca kur Rezeknes upe ietek "biksēs"-a tur 4veci bijusi pa visu dienu dazi caurspidigi plicēni i viss! -shie ar pameeģināja- nekā pratiga dažas zivtinas, i brauca prom, krastā ejot 2 iežāvās ar vienu kāju ledū vēl...... teica vispār neko nevar saprast kas ar zivīm notiek....... -it kā akā ķertu.......
salmo19 10.04.11
laikam ta taa sanak ziema labi atkerusies! :D
salmo19 10.04.11
kas tur pa lubanu daras rudulis vai rauda atsaucas? vakar veci bija neko nedabuja! :D
orbit 10.04.11
?? Neviens uz copi nebrauc? :(
ashukainis 05.04.11
Sidla, jā zem ūdens - ar tiem zābakiem-biksēm -šodien vēl veči 2 bija iecilpojuši, bet nu ūdens līmenis ta tikai celsies tagad.....
sidla5 05.04.11
Ašukaini,saki, zem Aiviekstes slūžām viss jau ir pārplūdis?Tad jau Klānu sniegūdeņi ir sakustājušies.
tontons7 05.04.11
Pabijām šodien Rāznā. Katram pa 2 plaudēni: man 0,77kg un 1,4kg, un 1 aizmuka pie paša āliņģa, čomam 1,4 un 1,5kg un vēl čupiņa ar sīkajiem plaudēniem. Bišk vēlāk iemetīšu bildīti.
zivotaajs 05.04.11
biju testos uz ljadus ( upes liici).. nuuuuu jasaka taa - pasha liicii vel ir super.. lai arii sniega un uudens putra virsu - urbt viss shneks - bet kur tuvaak straumei napig napig - viens gan shodien veel gaja paari..... bet nu ruduliishus paris kg dabuuju izvilkt
ashukainis 05.04.11
bļaušana bija baigi trakā!
man ir baigās aizdomas, ka visi mani ūdeņi ir pārplūduši, izgājuši no krastiem vai arī kafijas krāsā, lai es varētu mierīgi sēdēt mājās un drukāt prakses atskaitīti un pēc tam Diplomdarbu, nedomājot par copi :DDDDDDDDDD
Copmann 05.04.11
Gan jau ir krieviski-lisuha.bljauj nelabaa balsii;)))

Nu,kaads lotas maana tagad,kur kas un kaa?

martin_ shaujam pie Ashukainja naksninjaa paarbaudiit vinja viizijas, a to saaks liegtes jo bija garsas ietekmee?;)
ashukainis 05.04.11
Mirtin, iespējams!
mirtins 05.04.11
ashukainis - tas nav šis gadījumā? - http://www.ornitofaunistika.com/lvp/lvp_fulatr.htm - sevišķi riebīgs putns:DDD
ashukainis 05.04.11
Martin :DDDDDD
var vismaz uz dienām 10 kā minimums zivīs nebraukt vairāk! -šodien nobraucam 100 km uz zivim -es pat makskeri neiemērcu :(- jo nebija jēga!
Aiviekste visa zem ūdens!
Rēzeknes upe žogotos ar zem ūdens.......
Nagļu kanālā ūdens līmenis vēl pie bada būtu ok, bet kafija riktīgākā ar pienu + sluzhas na polnuju katušku vaļā!
Lubančikā veči vēl joprojām sēž kā gārņi, pat pāri Rezeknes upei iet veči :DDDDDD -jautājums cik ilgi -ptu ptu ptu......

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs