Nu tad rīt uz Nagļu kanālu.Pie trubām gan jau vaļā.
Jēska, a ko darīt ja jau Zajebukas tā ziemas cope :DDDDDD es labprāt savējo ūdeņu ledu nosūtītu uz Zemgali, Kurzemi..... - viņiem tā pasūdīgāk ar ļadu.......
man sikos vispar nebij no 200g lidz 500g nekad lubana nebiju ticis uz tik lieliem ruduliem! Sikalas ari bija tas laidu atpakal! :)
Oi,džekas, Jums gan prasības Latgalē...ātrāk lai nokustu ledus, lai nebūtu pali....:-). Pieauguši cilvēki (varbūt ne visi) un vēl pasakām ticat:-)
Es vēl ceru divas nedēļas uz Peipi trāpīt, jo pagājušo nedēļu tikai sezonu atklāju:-)
Sidla, man fīderis ar jau kaujas gatavībā :)) es jau vaakr vismaz teorētiski noslēdzu zemledus copes sezonu...... Kaut atrak viss nokustu sniegs un ledus, bet tā, lai nebūtu palu! :))
Ašukaini,mācies no Salmo,es tad Lubančikā jau padevos,cik tos sīkaļas un krasnapjorkas var dauzīt,lai dzīvo Fīderi!
Jā, Copmann, olas ar smaku tiešām ir neētiski :)
Neētiski vistām barot-olas ar smaku,vistām gaļa ar tāda paliek, interesanta gan jau, rudulis skaists un sportisks, labāk noķert un atlaist tad jau...
Laikam voblā,savādāk pat i nezinu kur tos liek...;)))
tauta, ko jūs ar tiem ruduļu spaiņiem darat? :)
Sodien Labans loti dasns bija 12kg ruduļu vienam pasam parejiem biskin mazak 6-9kg!! :))
Šodien Rāzna mazos varēja pievilkt bezjēgā. Uz škērsblitku gan labus dabūju bet tikai 7gb lielākais 700g.Rit mēgināšu vēl tikai uz dzelžiem.
a shodien kur tik Lubanchikaa nebijaam i pa kaadiem offroadiem nemaucu ar gulbiiiiti -shobriiid gulbīts ir nevis balts kā ierasts, bet brūns ar riktīgu kārtu dubļu :DDDDDDD
no sakuma offroads NR1-sestdien tā esot vilkuši paziņas raudas, ruduļus, asarus-ka daudz mormiškas norāvuši utt-nu pa nopietno kr4..... -a shodien tur -vispār ne copes......
maucām atkal pa offroadu..... aizbraucam no ierastās puses-vismaz sīkās paskaldijām kaķim :DDDDDDD
ķert ruduļus un slīcināt autiņu? phe :)
martns_
Tu to nopietni?
Mans domāt, ka jābrauc uz Lubānu...;)))
vsjo, mans tagad līdz 22.04. kļūst par īgnu tirsēju :))))
ipio, jauno, arī pa zemi ejošo, zemūdeņu testa poligons "Lubāna"... tpu tpu tpu.
Lubanchikaa ledus pa pirmo sortu visi veel ar mashinaam pa ledu bliezh taa ka prieks....
L.Cope, 7dien biju j-pils pusē uz 3 plančkām, ieskaitot Daugavu lejpus Pļaviņām, visur ledus bija maktens - vismaz šneks, ja ne vairāk, bet ledus konsistence visāda kā jau šogad kārtaini salušā. ja iedos lielo plusu, var sanākt visādi brīnumi. es laikam sezonu uzskatu par noslēgtu.