atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

aldeens 01.04.11
Nu tad rīt uz Nagļu kanālu.Pie trubām gan jau vaļā.
ashukainis 01.04.11
Jēska, a ko darīt ja jau Zajebukas tā ziemas cope :DDDDDD es labprāt savējo ūdeņu ledu nosūtītu uz Zemgali, Kurzemi..... - viņiem tā pasūdīgāk ar ļadu.......
salmo19 01.04.11
man sikos vispar nebij no 200g lidz 500g nekad lubana nebiju ticis uz tik lieliem ruduliem! Sikalas ari bija tas laidu atpakal! :)
jeeska 31.03.11
Oi,džekas, Jums gan prasības Latgalē...ātrāk lai nokustu ledus, lai nebūtu pali....:-). Pieauguši cilvēki (varbūt ne visi) un vēl pasakām ticat:-)
Es vēl ceru divas nedēļas uz Peipi trāpīt, jo pagājušo nedēļu tikai sezonu atklāju:-)
ashukainis 31.03.11
Sidla, man fīderis ar jau kaujas gatavībā :)) es jau vaakr vismaz teorētiski noslēdzu zemledus copes sezonu...... Kaut atrak viss nokustu sniegs un ledus, bet tā, lai nebūtu palu! :))
sidla5 31.03.11
Ašukaini,mācies no Salmo,es tad Lubančikā jau padevos,cik tos sīkaļas un krasnapjorkas var dauzīt,lai dzīvo Fīderi!
martins_ 31.03.11
Jā, Copmann, olas ar smaku tiešām ir neētiski :)
Copmann 30.03.11
Neētiski vistām barot-olas ar smaku,vistām gaļa ar tāda paliek, interesanta gan jau, rudulis skaists un sportisks, labāk noķert un atlaist tad jau...
bumerists 30.03.11
Vistām baro...Pzdc...
Copmann 30.03.11
Laikam voblā,savādāk pat i nezinu kur tos liek...;)))
martins_ 30.03.11
tauta, ko jūs ar tiem ruduļu spaiņiem darat? :)
salmo19 30.03.11
Sodien Labans loti dasns bija 12kg ruduļu vienam pasam parejiem biskin mazak 6-9kg!! :))
aizkalnis 30.03.11
Šodien Rāzna mazos varēja pievilkt bezjēgā. Uz škērsblitku gan labus dabūju bet tikai 7gb lielākais 700g.Rit mēgināšu vēl tikai uz dzelžiem.
ashukainis 30.03.11
a shodien kur tik Lubanchikaa nebijaam i pa kaadiem offroadiem nemaucu ar gulbiiiiti -shobriiid gulbīts ir nevis balts kā ierasts, bet brūns ar riktīgu kārtu dubļu :DDDDDDD
no sakuma offroads NR1-sestdien tā esot vilkuši paziņas raudas, ruduļus, asarus-ka daudz mormiškas norāvuši utt-nu pa nopietno kr4..... -a shodien tur -vispār ne copes......
maucām atkal pa offroadu..... aizbraucam no ierastās puses-vismaz sīkās paskaldijām kaķim :DDDDDDD
martins_ 30.03.11
ķert ruduļus un slīcināt autiņu? phe :)
Copmann 30.03.11
martns_

Tu to nopietni?

Mans domāt, ka jābrauc uz Lubānu...;)))
martins_ 30.03.11
vsjo, mans tagad līdz 22.04. kļūst par īgnu tirsēju :))))
martins_ 30.03.11
ipio, jauno, arī pa zemi ejošo, zemūdeņu testa poligons "Lubāna"... tpu tpu tpu.
ashukainis 30.03.11
Lubanchikaa ledus pa pirmo sortu visi veel ar mashinaam pa ledu bliezh taa ka prieks....
martins_ 30.03.11
L.Cope, 7dien biju j-pils pusē uz 3 plančkām, ieskaitot Daugavu lejpus Pļaviņām, visur ledus bija maktens - vismaz šneks, ja ne vairāk, bet ledus konsistence visāda kā jau šogad kārtaini salušā. ja iedos lielo plusu, var sanākt visādi brīnumi. es laikam sezonu uzskatu par noslēgtu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs