atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

eduks 02.12.10
Eh, tonton, pogubit tā bērzu upe tevi :)))... Labāk uz slepeno aizšautu kādu kimlaciņu nobļitkotu vai līdakai pīrsingu uzdāvinātu :DD...
tontons7 02.12.10
Kas te notiek? Dambretistu tuss vai accckaites par copi??? Riit paredzeeta sezonas atveershana, shodien zaabakus jaunus iegaadaajos, roksiem kirdik. Braucot no laukiem, pie Kosha nez. piestaaju. Tauta knibinaas ap 30-70g ashukiem, viens uz pusplaudiishiem bij traapiijis, taadi liidz 200g. Par Berjozovku izteicaas nievaajoshi, tjipa koljega vakar bij, 4 ashukus izvilcis, bet vot pa pirmo ledu, oi, oi, oi. Domaaju riit uz turieni aizshaut, neticaas, ka vinju tur naf, ledus pa Daugavu iet pilnaa sparaa.
Stekljashkaa Igors shodien vienam garmatainajam kjiinieshus piebaaza pilnu maximas maisinju, taa arii gribeejaas ievilkt pa muti gan vienam, gan otram. Shkrobiigi ap duushu palika, negribeejaas kashkjeeties, pilns kiosks tautas bij.
martins_ 02.12.10
eduk, tontons itkā grasījās ceturtdien tobiš šodien atklāt sezonu. tik mani māc baža, ka šis varētu būt uz berjozovku ailzaidis.. redzēsim, mož vakarā atrakstīsies..
eduks 02.12.10
Tonton! Kā tur manā slepenajā, neesi bijis!? Blin gribētos tur paraustīt, bet netieku pagaida'm uz to pusi :(((...
gugu 02.12.10
ai ashukaini gan jau ka pienaks laiks..Ka strādasi un parejie copēs ..un varesi ta pat ka es un citi sēdēt portala un siekaloties.. :(
ashukainis 02.12.10
Martin neceri, Tev jāpelna naudiņa nodokļu izskatā, lai to naudiņu bezjēdzīgi izšķiestu daži gudrie!
martins_ 02.12.10
za***isj, es ar grib nedēļu ar trim brīvdienām... :)
ashukainis 02.12.10
Lubančikā ledus ap 10 cm itkā esot, ar mašīnām tīkliinieki pa ledu vēl kā par brīnumu nebraukājot :D:D:D
Martin- pagaidām tā arī ir gandrīz kā Tu saki, īstenībā vēl trakāk -no 3brīvdienām copei paliek tikai viena! bet ar nākamo nedēļu varēs laist visas 3 brīvdienas :)))
gugu 02.12.10
Nebarauksu pie ashukaina ..sak palikt bail no viņa ticibas :D

ashukaini kas tu esi krišņa parstavis ??:D
martins_ 02.12.10
ašukainim ticība ļauj copēt tik sestdienās, svētdienās i svētku dienās :P
gugu 02.12.10
žēl darbā vairs nevaru paspēlēt kaut kas ir noticies :(:(:(

es jau ar uz minūti.. vai 2 ..dazreiz gan uz 5 :)

ashukainis ko sodien necope
ashukainis 02.12.10
L.Cope
ok, paziņošu vai šovakar vai rītdien oblīgāti, vismaz par ledus biezumu točna, par pārējo jau grūti spriest, katrs makšķernieks ir savādāks, cits velk atspēries, atradis īsto ēsmu, cits pa dienu 1 sportisko asarīti izvelk.....
ashukainis 02.12.10
gugu- es tur jau gadus , ja ne vairak spelejuagrāk saucās kurnik.org, tagad jau kadu gadu, ja ne vairāk saucas playok.com......
bet es tur spēlējupoļu dambreti ikdienā pa 1min..... maksimums 2 min vai 1+1min......
nepatīk ilgi domāt un ja apdomas laiks lielāks par 2 min tad Pt,Pl un citi izmanto progas..... tas jau nav interesanti
gugu 02.12.10
ashukainis pamegini spekus..

playok.com

gan jau sapratisi...
L.Cope 02.12.10
buus kaada infa, padod zinju. jaaieplaano 6diena laiciigi :)
ashukainis 02.12.10
L. cope
Ledus ta Lubānā ir 100%
šodien draugi aizbrauca,mani vēl aicināja, bet pats šodien nevaru, jāmācās.
L.Cope 02.12.10
sveiki Latgalieshi.
kaada situaacija Lubaanaa?
gugu 02.12.10
es jau ar neko tadu nedariju..vnk speleju un viss..
ashukainis 02.12.10
gugu nifiga sibe :)
es ta nekad neesmu ne trenējies, ne literatūru lasijis, macijies.... vienk spelejot dambreti šo to iemācijos.....m/k
gugu 02.12.10
jaaa :):):)

Palielisos...ka komandas vinas dabuja 4 vietu rīgas rajona sacensibas... un viena meitene 3 vietu individuali..man jau bija prieks..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs