atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Tā saucamie čorti...

aakkis 23.02.09
Jā,pat piesien mazu trīsžuburīti un uz auklas uzliec skrotīti-gatavs.Pārbaudīts un ņem ar labi-ietaupīsi to Ls.
karpulens 23.02.09
aakki izskatās diezgan elementāri.
aakkis 23.02.09
Apskaties manā bilžu albūmā-mormiškas,čortiki 6...7 bilde.Dabūsi ideju.
karpulens 23.02.09
aakkis Vajadzētu man arī kādu uzmeistarot,bet nezinu ar ko sākt...Un no kāda materiāla viņus taisa svina...???
aakkis 23.02.09
Pārsvarā melni,ja ūdens nav tik dzidrs tad sudrabs,zelts,sarkans,metāls.Un pa kustīgajiem āķiem,man ir paštaisīti ar trīsžuburīti.Straumē ņēm labi ,iznāk un ir interesanti ka āķis pret mānekli ir 110 grādu lenķī.Pavisam savādāka spēle.
karpulens 23.02.09
Bet vai liela nozīme ir tā krāsai....???
karpulens 23.02.09
Es bij domājis tos ar kustīgajiem āķiem...
aakkis 23.02.09
Vairis30,pa kādiem mānekļiem jūs runājat?Vai pa mazajiem trīnieciņiem(čortiki),vai pa čortiem ar kustīgajiem vienžubura āķiem?Un tos ar te sauc dažādi,pa balvaniem austrumos,ventiņos pat vaļējā ūdenī ar čortiem strādā un katram ir savas nianses.
aakkis 23.02.09
Āķus jau var mazliet neitralizēt lai nelūzt,tas ir pasildīt kaut ar šķiltavām.Nomainīt ar nav liela problēma.
karpulens 23.02.09
Vairis30 nu liels paldies par informāciju...
Vairis30 23.02.09
Eku vēl viens, tādu Jelgavā var dabūt par 4 lašiem. Čoms pamēģināja, strādā, asaris uz 0,5 kg viņa! Bet ir viena liela nianse - pie lielāka loma āķi lūst tākā sērkociņi. Čoms manā klātbūtnē jau sāka lielīties, bet ar to arī pietika, āliņģī parādījās tikai galva un čau, projām bija!!

http://www.efish.ru/articles/technic111/48756.php
Vairis30 23.02.09
karpulents,
Ja Tev ar krievu valodu nav problēmas tad palasi
http://www.orenfishing.ru/winter/chertic.htm

Cik es zinu lat Latvijā izmanto nedaudz savādākas formas, bet principu tas nemaina
Zuks 23.02.09
Izmeegginaats ir Ventaa,Daugavaa,Saukaa-pa tuksso,vieniigi Lubaanaa panneema, arii tikai viens normaals asaris.
karpulens 23.02.09
Varbūt varētu kaut ko ieteikt???
normund5 22.02.09
vertikālās bļitkas princips
aakkis 22.02.09
Kāda bļitka?Ar to ir pa grunti jāstrādā,tāpēc jau ir tie kustīgie āķīši un centrs pieskaras gruntij.
karpulens 22.02.09
A kāda ir tieši tātehnika kā ar viņu darboties , jārausta tāpat ka bļitka...???
jurchix 22.02.09
es veslu dienu uz ventas "čortiņu" noraustijos un pat copes nebija!!!! Veči saka ka čortot vēl par agru, tas būšot aktuāli martā,tā beigās!!!!
karpulens 22.02.09
Kā ta ar viņiem īsti darboties,auklas, izmēri...
karpulens 22.02.09
Gribētos papromēt pacopēt uz tā saucamajiem čortiem vai kā viņus tur vēl dēvē,bet nezinu kā ar viņiem darboties...!!!Vienvārd sakot viss par čortiem...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs