Jā,pat piesien mazu trīsžuburīti un uz auklas uzliec skrotīti-gatavs.Pārbaudīts un ņem ar labi-ietaupīsi to Ls.
aakki izskatās diezgan elementāri.
Apskaties manā bilžu albūmā-mormiškas,čortiki 6...7 bilde.Dabūsi ideju.
aakkis Vajadzētu man arī kādu uzmeistarot,bet nezinu ar ko sākt...Un no kāda materiāla viņus taisa svina...???
Pārsvarā melni,ja ūdens nav tik dzidrs tad sudrabs,zelts,sarkans,metāls.Un pa kustīgajiem āķiem,man ir paštaisīti ar trīsžuburīti.Straumē ņēm labi ,iznāk un ir interesanti ka āķis pret mānekli ir 110 grādu lenķī.Pavisam savādāka spēle.
Bet vai liela nozīme ir tā krāsai....???
Es bij domājis tos ar kustīgajiem āķiem...
Vairis30,pa kādiem mānekļiem jūs runājat?Vai pa mazajiem trīnieciņiem(čortiki),vai pa čortiem ar kustīgajiem vienžubura āķiem?Un tos ar te sauc dažādi,pa balvaniem austrumos,ventiņos pat vaļējā ūdenī ar čortiem strādā un katram ir savas nianses.
Āķus jau var mazliet neitralizēt lai nelūzt,tas ir pasildīt kaut ar šķiltavām.Nomainīt ar nav liela problēma.
Vairis30 nu liels paldies par informāciju...
Eku vēl viens, tādu Jelgavā var dabūt par 4 lašiem. Čoms pamēģināja, strādā, asaris uz 0,5 kg viņa! Bet ir viena liela nianse - pie lielāka loma āķi lūst tākā sērkociņi. Čoms manā klātbūtnē jau sāka lielīties, bet ar to arī pietika, āliņģī parādījās tikai galva un čau, projām bija!!
http://www.efish.ru/articles/technic111/48756.php
Izmeegginaats ir Ventaa,Daugavaa,Saukaa-pa tuksso,vieniigi Lubaanaa panneema, arii tikai viens normaals asaris.
Varbūt varētu kaut ko ieteikt???
vertikālās bļitkas princips
Kāda bļitka?Ar to ir pa grunti jāstrādā,tāpēc jau ir tie kustīgie āķīši un centrs pieskaras gruntij.
A kāda ir tieši tātehnika kā ar viņu darboties , jārausta tāpat ka bļitka...???
es veslu dienu uz ventas "čortiņu" noraustijos un pat copes nebija!!!! Veči saka ka čortot vēl par agru, tas būšot aktuāli martā,tā beigās!!!!
Kā ta ar viņiem īsti darboties,auklas, izmēri...
Gribētos papromēt pacopēt uz tā saucamajiem čortiem vai kā viņus tur vēl dēvē,bet nezinu kā ar viņiem darboties...!!!Vienvārd sakot viss par čortiem...