Veči, kas Lielupē ar vēdzeli notiek? Nav jau lejasgalā parādījusies? Un kas vispārar līmeni un straumīti? Paldies! :)
Nesanāk , braukšu tieši pretējā virzienā .
gint, re kur esi, kā a r urbi, ņemt līdz?
usis, 12.oktobris 2015, 22:08
Neņem , vairs nepaspēšu aizbraukt pakaļ , 7. 30 jau braucu strādāt , būs jārok ar lāpstu , nekas cits neatliek .
gint, re kur esi, kā a r urbi, ņemt līdz?
es tikai domaju vai vinai patiks tās bumbinas spožās uz pavadas un liela izmēra ākis
MADHAUSE, 12.oktobris 2015, 10:56
Patiks gan , bumbiņas būs tas ko vajag , bet lielais āķis nemaz netraucē , es parasti izmantoju 1 , sliktākā gadījumā 2 numura āķi , tad zemmēri to dziļi ierīt nespēj , un tos ir viegli atbrīvot , bet lielajām , liels āķis netraucē nemaz .
Smols
Nu te jau sanāk patīkamais kvadrātā, bet, ja vēl līdzi ir meitenes, tad bauda mērāma kubos :)))
Shaiba !!!!!
Runa taks ir pa vedzelem, nevis par "radoso atvalinajumu "ko tauta gan deve sarunas par zapoju :-)))))))
Koroce, kad man prasa kad es nakti atvekos ciem uz ezeru, pie visadiem pazinjam par copi ne neta paterzeet, man jauta"Po cemu ti bez udocek "!!!!!!, es tad atbildu..........."Bet ja es eju pa smuko sjabi dzert pie ezera, kam liidz vel tas udockas "?????
Koroce............. japrot savienot ( ne vienmer tas sanak gan ), patikamais ar lietderigo.
ir kāds mēģīnajis ķert vēdzeli uz Bušu sistēmas, vai labāk nevaig??!!!
MADHAUSE, 12.oktobris 2015, 10:46
Jā, ir ķerts un ir arī noķerts, bet man nepatīk, jo uzskatu ka vēdzelei vajag slīdošo svinu un pavadu vismaz 40cm.
Vakar 11.10.2015 Mazajā Juglā no 19.00 līdz 23.00 pilnīgs abloms
es tikai domaju vai vinai patiks tās bumbinas spožās uz pavadas un liela izmēra ākis
Nav nekāda vaina bušu sistēmai , vēdzele nav pārāk izvēlīga .
ir kāds mēģīnajis ķert vēdzeli uz Bušu sistēmas, vai labāk nevaig??!!!
Pie jauna Hesa vakar vakara viens zemmers,udens apaksa baiga zalu vilna.
10.10 Cope Gaujā, (vēdzeles)
No pulkstens 19-00 uz diviem kātiem katram pa mēra vēdzelei.. ~`(35-40cmm) vairākas tukšās copes.
[quote=419269]Īsais jautājums no manas puses kā Rīgas ūdeņu nepazinējam.
Vēdzeles Daugavā starp Lucavsalu un Zaķusalu (t.s. Mazā Daugava) IR vai NAV vērts gaidīt un apzināti tur sēdēt?
Paldies jau iepriekš.
Pagājušā gadsimta 60. gadu makšķernieku grāmatās rakstīts, ka ir, bet tur arī rakstīts, ka M.Daugavā pavasaros velk izcilus vimbu lomus.
Pats neesmu ne dzirdējis ne redzējis, ka kāds izvilcis. Lielajā Daugavā gan pa laikam kādam trāpās, bet tas ir tik neprognozējami.
kola, 11.oktobris 2015, 17:02
Paldies par atbildi. Vēl kādi komentāri?
Vienkārši negribās tumšās novembra naktis pa māju nonīkt, bet negribās ar bezsakarā sēdēt vietās, kur šo zivju nav.
Ir vēl kādi ieteikumi par Daugavu vai Lielupi? Neprasu konkrētas vietas, protams, bet aptuvenas lokācijas.
Būšu ļoti pateicīgs.
[quote=419269]Īsais jautājums no manas puses kā Rīgas ūdeņu nepazinējam.
Vēdzeles Daugavā starp Lucavsalu un Zaķusalu (t.s. Mazā Daugava) IR vai NAV vērts gaidīt un apzināti tur sēdēt?
Paldies jau iepriekš.
Pagājušā gadsimta 60. gadu makšķernieku grāmatās rakstīts, ka ir, bet tur arī rakstīts, ka M.Daugavā pavasaros velk izcilus vimbu lomus.
Pats neesmu ne dzirdējis ne redzējis, ka kāds izvilcis. Lielajā Daugavā gan pa laikam kādam trāpās, bet tas ir tik neprognozējami.
Īsais jautājums no manas puses kā Rīgas ūdeņu nepazinējam.
Paldies jau iepriekš.
Vakar bijām Gaujā. No sākuma Carnikavā, pēc tam pārbraucām uz Adaziem.
Pilnīgi pa nullēm.
Biju pat saķēris lielo maili. Neņem viņas vēl.
Jo ja nav uz dzīvo maili, tad nebūs ne uz ko!