Vakar Mazajā Juglā no 20:00 līdz 23:30 viens zemmērs un pāris copītes. Ēsma karpas gabaliņš+slieka.
Hariss kādā upē biji,es biju šovakar no 19:00-21:15 Lielupē pie Jelgavas un ne copes?
Vakar divatā divas zives, viena mazā, otra stabils mērs uz nakteni un vimbas fileju. Copes bija diezgan daudz un aktīvas. tas no 19:30 - 23:00.
šodien šaus mēģināt! Nav pacietības :D gribas jau notestēt kas ar tām ļurbām darās!
hariss, 20.septembris 2014, 16:47
Un darās ar - ja uzmet uz galvas tad 1gab. uz naktenieka un vimbas filejas var dabūt, lai gan aktivitāte vēl nav sākusies... gaidam vēsāku ūdeni :)
Pierīgā aizvakarnakt. Upe pievakarē tukša, vakarā galīgi tukša, bet līdz ar tumsu sākās. Zivastes neņēma, plucināja tikai nakteniekus kombinācijā ar ar sūdenieku pušķi = tātad mazās. Domāju, ka +/- pēc divām nedēļām var braukt droši.
Owny - tu jauns - nepacietīgs . Arī es reiz tāds biju. Sagaidīšu īsto brīdi un tad iešu un viņas visas ...... :)))
Vakar paākstījāmies, sēdējām no 20:00 - 00:00 cerībā sagaidīt vienu vai otru nakts kustoni, bet nu nekā.. Žanim vienkārši nav apetītes, a vēdzelei vēl ūdens nav īstos grādos. Tas pie manis Jelgavā..
P.s. hariss gaidam atskaites.!
šodien šaus mēģināt! Nav pacietības :D gribas jau notestēt kas ar tām ļurbām darās!
A ko ta tad Brālīt?! :D :D Nav ko žāvēt :D
Pagājušo nedēļ no rīta uz jig 2 vēdzelēni.. Takā vēl kāds mēnesis un vēdzeles dos pa zvaniem tikai tā :D
Vēdzeļu kaste jau sen ir nokomplektēta pašā virsū termometrs.
Nu tu Owny sabēri sāli uz brūces !! Jau sāku vēdzeļu kasti revidēt :)))
Vēl pāris nedēļas un viss sāksies .
Man jau tā liekas ,ka ūdens vēl ir pa siltu.Mana doma ,ūdenim temperatūra vajadzētu būt ne vairāk kā 10 grādu lai sāktu ņemt lielās.
sveiks Zandart un parejie Normaali veci,nu padomaa pats,,, ja ir zemmeera veedzeles tad ir jaabuut arii lielaas,peec manas pieredzes taas lielaas vel nesteidzas.ne astes.
Man kā vēdzeļu copes iesācējam ir jautājums - zinu perspektīvu vietu upē, kur ir vēdzeles. Bet noķertas tur pārsvarā ir zemmēra, tikai viena lielāka ap 35cm trāpījusies. Vai ir vērts tur mēģināt ķert vēdzeles, cerībā uz kādu lielāku, vai arī tur kur ir nelielās (ap 20-30cm), lielākas nav sastopamas(mazās ar lielajām nesadzīvo)?
Vakar aizšāvām līdz Ķūķiem.Uz četriem čaļiem četras vēdzeles. Viens mērs, bet ļoti,ļoti slaids un tievs. Ēsmā karpas filejiņa un slieciņa. Debesis skaidras un zvaigžņotas, gaisa temperatūra robežās no +8 līdz +10, makšķerējām no 20:00 līdz 1:30. Secinājumi? Laikam jau var teikt, ka vēdzeļu aktivitāte ir sākusies. Vispār tāda dīvaina sajūta, tādēļ, ka nesala rokas. Neraksturīgi. Katrā ziņā vēdzeļu copei ir sava neatkārtojama romantika, vēl jo sevišķi tādā skaistā vietā kā pie Ķūķu klints.
Mazajā juglā izskatās ka vēl nav nēmēji kurkuļi
Pirmie kurkuļi man jau ir. Jelgavas rajons.
Kā ta mazajā juglā ir kas jau parādijies? Būs nākamnedēļ jāaizbrauc pamēģināt