atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

Domaataajs 19.12.13
Landze - tas jau turpat kur Piltene
Kungi, gada noslēguma pasākums būs, afiša aplūkojama šeit:

http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-60589.htm
Buls 19.12.13
Tomes pusē ķeguma viņas ķer?Gribas kadam spečukam kadreiz piebiedroties lai redzetu to visu kas un kā, es no Rigas varu panemt ar savu auto ja kads piesakas.
Lielu lomu spēlē copes vieta, bedre, medību taka uz barošanās vietu, vai intensīva barošanās vieta...!?
rai6 19.12.13
mēness noteikti iespaido copi,jo manas lielākās vēdzeles ir trāpījušās tieši mierīgā laikā un pie spoža mēness....aizbrauc kad zeme ar debesi iet kopā,rezultāts nulle
Muļķības, gan pie "Čigānu" saules, gan bez saules Lottas ir ņēmušas, ar mākoņiem, sniegu ar lietu, un bez!? Ne reti, esmu ievērojis, ka Lotta, kā nostāstos teikts, nemaz tajā sliktākajā laikā īpaši neņem, drīzāk folklora!?
KaGoldmans 19.12.13
chainsaw katram savi knifi. Mēnes iespaido noteikti rezultātu bet nevis tāpēc ka viņas neēd, bet tāpēc ka ir daudz piesardzīgākas un nepieciešama rūpīgāka pieeja.
willstown 19.12.13
sveiki. kāds var ieteikt kādu vietu kur aizbrauk vēdzelēs rīgas tuvumā?
varbūt kādam varu pievienoties?
chainsaw 19.12.13
kagoldmans, nopietni noteikumi tev tam visam, es vēdzeļoju pirmo gadu un mani novērojumi ir tādi, ja ir čigānu saule bez mākoņiem cope būs, ja noskaidrojas vakara gaitā nebūs nekā, vakar mākoņi bija, bet varēja redzēt, kā meness izlīda no meža tā vairs nevienas copes un brīžiem skaidrojās.
par tām takām, vispār nezinu es pat nesaprotu kur es iemetu, galvenais, ka plunkšķis :D un ja viņas ņem, tad arī ņem vienalga kur es esmu iemetis :D galvenais, ka plunkšķ :D
Viss jau bija pareizi, tikai to svinu Daugavā pa akmeņaino grunti valkāt nevajag, to var darīt Lielupē , un citur, kur smilšaina grunts!?
Bušu cope īpaši ne ar ko neatšķiras!? Mēģini!
Buls 18.12.13
Kādas tad tur var, jo ir doma uz brivdienam aizbraukt paprovēt, es tikai copejis uz gruntenem jura butes.
Trīs Ķeguma standarta Lotas ir, vajag vēl divas Lielās upes, un var braukt mājās!?

Bulis. Tādas metodes Daugavā, akmeņainā grunrī labāk nepielieto!?
KaGoldmans 18.12.13
Copē vesels Buls.

Ar cieņu pret zivīm, dabu un cilvēkiem.
Buls 18.12.13
Nu liels paldies par info, KaGoldmans.
Ķegums strādā, nav, kā Lielajā upē, bet tiko 18.30 viena 50cm. Lota pieteicās! Cerams, ka tā nebija vienīgā!?
gatins38 18.12.13
vakar Ventā 3gab 52,48,36cm.Ēsma nēģis+naktenis
KaGoldmans 18.12.13
Mana sistēma ir gaužām vienkārša:
Gruntene parastā ar vienu āķi, kura izmērs atkarīgs no ēsmas sākot no 1 Nr līdz pat 6 ja ķēr uz mikro ķīšiem, kurš piesiets pie pavadiņas 0,23 parastākā fluorkarbona, kura piestiprināta pie griezulīša, kurš piestiprināts pie pamatauklas 0,17 pitās vai 0,30-0,40 monofilās, 10 cm virs svina kura smagums atkarīgs no straumes spēka lai nedaudz pakustinot makšķeri straume svinu uznēstu uz vēdzeļu takas, kura vislaik atrodas blakus un slinkuma pēc netiek meklēta.
Kā tumsa ņem virsroku, ik pēc 15 min parmetiens ar nelielu korekciju distances ziņa, kamēr uziet uz takas, kur Lotes jau gaida Jūsu piedāvāto ēsmu. Ja vēdzele atrodas 2 m atālumā no ēsmas, kura viņai interesē, tad noteikti viņa nekavēsies piebremzet pa straumi mūkošu kumosu, kurš mūk jo makšķernieks ir pakustinājis kātu lai palaistu ēsmu 30 cm uz leju pa straumi. Un lai ātrāk saprastu kas izredzētajā vakarā vēdzelei ir tīkamāks, vienmēr katrā mētienā ir jaliek cita ēsma un obligāti ir jāmaina ēsmas lielums kamēt uziet īsto.
No pieredzes ar pieļaujamām kļūdām:
LIELAJĀM VĒDZELĒM NE VISAI PATĪK JA TUVU VIENA OTRAI ATRODAS ĒSMAS, proti divi āķi!
Ar cieņu pret zivim, dabu un cilvēkiem!
Buls 17.12.13
Kādu sistēmu taisa priekš vēdzelēm, un cik lielu āķi jāliek, nekad neesmu ķēris gribas paprovēt, un kur ir kāda tuvākā vieta Rīgas apkaimē ja nav noslēpums protams.
KaGoldmans 17.12.13
Tetelē nebija vietas, aizlaidu līdz Klīvei. Bildes pie bildēm.
Ar cieņu pret zivīm, dabu un cilvēkiem!
KaGoldmans 17.12.13
Lielupe, Tetele, tiekamies tur. Askaite ap 22.00

Ar ciņu pret zivīm, dabu un cilvēkiem!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs