Pirmā ap 1,5 ir!!!! Gaidām tālāk. Cope izdevusies kārtējo reizi izdevusies. Mīlu šos laikapstākļus.
artursap!
Ne asakas...............
Esmu pie upes, cope ļoti aktīva, bet pagaidām neviena mēra! Ja kas būs došanas ziņu. Ņem tikai nēģi!!!
Vakar Bārtā neviena cope, vieta tāda kur vienmēr ir noķertas,šī jau ceturtā necope nedēļas laikā, kāds ir copējis šajā nedēļā Bārtā.
Tāpēc kad kapitālismā galvenais attīstības dzinējs ir konkurence :D
Nesaprotu, kādēļ pārtverts un nomainīts vecais Vēdzeļu forums, kurš stulbi tiek dublēts ar vēdzeļu meklējumiem Latgalē?
Vai moderatori šeit nestrādā?
Es esmu Lotufīls - tas likums uz mani neattiecas :)))
Tikko no vēdzelēm!Biju Daugavā,galīgais necops,vieni sīči!Laikam vēdzeles alās salīdušas,iesnas negrib noraut......
Vismaz atrakcijas redzēju,viens Audi bija grāvī iestūrējis!
Bračiņ,
līdz 'grupņikam' gan vēl būs bikIņ jāpaciešās....
-Izvirtulis tāds!:))
Tagad ārā ir ideāls vēdzeļu laiks .0 C sniedziņš,ūdens dziest mammi un papi tūlīt sāks peldēt uz grupņiku :))
Man savulaik, gadus trīs atpakaļ Ķegumā tāda trāpījās uz dzīvo, domāju, ka zandarts, bet izrādījās lota!
artursap
Laba veiksme! Cik sapratu, tur pat vien Lielupē!
Taisos aizlaist ļurbās līdz Daugavai,laiks kapitāls,slapdraņķis,upes vēl nav aizsalušas.....mmmm,zivis sagribējās :D:D:D:D:D
Pastāstat, kur Ventspilē var ļurbas apčakarēt
Nelietis:
Jādzīvo Rīgā, tad tālu nav jābrauc!!! Rīt beidzot kādu lādzīgu bildi pa ilgiem laikiem varēšu ielikt!
Kārtējais vakars pie upes, pirmais metien, neuzspēju salikt otru kātu un personiskais rekords!!! Vir 2 kg noteikti. Garīgais uz 100. Parastais tārps 3 izmērs, 4 gab.
artursap, 28.novembris 2012, 16:34
Nez kurā upē jūs tās mammas ķerat???Mūsu pusē jau gadus 15..nav trāpījusies 2kg
Kārtējais vakars pie upes, pirmais metien, neuzspēju salikt otru kātu un personiskais rekords!!! Vir 2 kg noteikti. Garīgais uz 100. Parastais tārps 3 izmērs, 4 gab.
No 18.00 līdz 21.30 Daugavā. Suņa laiks, bet 5 copes. 2nkurkuļi peld tālāk, 3 sagatavotas pannai - viena 45 cm, divas 40 cm