atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

Gurx 19.11.12
P.S. kad sākām copi izrādījās, ka katram līdz pa cepumam.
Gurx 19.11.12
18.11. nakts Mūsā uz trijiem 3 vēdzelēni (36,37,42),paņēma ap 20:00, 22:00 un 00:00. Ar retām copītēm pa vidu, pēc tam līdz 4:00 klusums. Līmenis joprojām paliels. Ēsma naktstārps, ko brīžiem kombinēju ar reņgītes gabaliņu. Uz pliku naktstārpu aktīvāka cope, iespējams raudas, jo viena tika pārvērsta filejās.
esteem 19.11.12
Tirgū mierīgi var dabūt laša atgriezumus, kuri maksā apmēram 1.40 Ls/kg. Parasti pērku un labus ēsmas gabalus arī var sataisīt, uz copi sanāk apmēram 0.40 Ls.
guculs29 19.11.12
ja var man labak strada asara gab
raimoxa95 19.11.12
Paldies!Vai varētu tirgū nopirkt kādas renģes filaja derētu?
nelietigais 19.11.12
raimoxa95.Es paskatījos mātē googlē,Daugaupilī ir daudz vietu kur vēdzeles varētu meklēt!
Pievilcīga vietiņa izskatās kur Gaismas iela,saliņas parādās,un daudz citu izliekumu.Vajag tik strādāt,meklēt!
Pats arī eksperimentēju,bieži palieku tukšā!Daugavā vispār liekas kad zivis ir paēdušas,tik slinkā piekožas!Kurai slinkums patrenkāt citas zivtiņas.....

nelietigais, 19.novembris 2012, 15:00
Labi mēģināšu!Bet vajag pagaidīt ūdens ir par augstu!Bet ja nopietni kāda ēsmu labāk izmantot?

raimoxa95, 19.novembris 2012, 15:43

Grūti pateikt:Naktstārpu lietoju reti,jo vismaz man un Daugavā kožas tikai sīkās!
Vienā no pirmajām reizēm kad biju vēdzelēs kodās vieni sīči!Biju aizsapņojies,vai ar kafijas dzeršanu aizrāvies,bet pārbaudot gruntenes pie vienas bija piekodusies samērā civila vēdzele.Bet interesantākais bija tas kad tā lielākā bija aprijusi savu sugas māsu!Mazā vēdzelīte bija kādus 7 cm gara.
Takā tirgus man ir patālu un nēģus pie manis netirgo, lašu filejām vai vēderiņiem nesanāk naudas-lietoju karūsiņas.Galvu,asti nost un mērcu upē....Medīju savu lielo vēdzeli....
raimoxa95 19.11.12
raimoxa95.Es paskatījos mātē googlē,Daugaupilī ir daudz vietu kur vēdzeles varētu meklēt!
Pievilcīga vietiņa izskatās kur Gaismas iela,saliņas parādās,un daudz citu izliekumu.Vajag tik strādāt,meklēt!
Pats arī eksperimentēju,bieži palieku tukšā!Daugavā vispār liekas kad zivis ir paēdušas,tik slinkā piekožas!Kurai slinkums patrenkāt citas zivtiņas.....

nelietigais, 19.novembris 2012, 15:00

Labi mēģināšu!Bet vajag pagaidīt ūdens ir par augstu!Bet ja nopietni kāda ēsmu labāk izmantot?
nelietigais 19.11.12
nelietigais 19.11.12
Jūsu top 5 ēsmu preikš vēdzelēm?

raimoxa95, 19.novembris 2012, 14:03

Ēsma nr1,dinamīts.nr2.elektrība,nr3.tīkli 4.žebērlis 5.murds
raimoxa95 19.11.12
Jūsu top 5 ēsmu preikš vēdzelēm?
kraft 19.11.12
raimoxa95, nekur neķeru. nemāku ķet, nezinu vietas... :( Viss slikti hehe :)
raimoxa95 19.11.12
выползок

kraft, 19.novembris 2012, 11:16

Paldies!Kraft a tu kur vēdzeles ķer?Daugavā vēl līmenis par augstu!
kraft 19.11.12
выползок
Jordans 19.11.12
No 17.11 pl 18;00 lidz kādiem 00:02 Svetes upē man 5 gabali 2 tik ņemami un 3 gb gandrīz izmērā. Vēl vienam smuka lota un pārējiem daudz nerealizētu iespēju. ļoti laba copīte sanāca, ja tik vēl būtu savā vietā :D jo to nokavējām par 20 min kur cits copmanis ar div gabalas dabuja :)
raimoxa95 19.11.12
labi paldies ņemšu vērā!
pliksnis 19.11.12
Naktstārpus pa krieviski laikam sauc par - VIPOLZSKI. Vismaz tā esmu dzirdējis.
raimoxa95 19.11.12
Es atvainojos,bet kā kreiviski būs naktenieks?Jo kā dzīvoju Daugavpilī vairums runā kreivu valodā!:(
Flakais 18.11.12
Bārtā vēdzeles ir, bet šad tad tā ir loterija ar to Lota lota...:D
Ezerkrasts 18.11.12
Šodien no 16.00-21.00 nevienas copes! Makšķerēju Bārtā. Bija līdzi sliekas,naktenis,rauda,nēģis, bet pilnīgi nevienas copes... Nezinu kāpēc? Nepareiza vietas izvēle, neīstais laiks?

Ps. Vēdzelēs biju pirmo reizi un domāju arī pēdējo. :D Vismaz pagaidām.
guculs29 18.11.12
reizem pinas var jau ari ar vienu pavadinu jo tad kad sak vinas riktigi rit tad tapat viena janem nost

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs