atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

kola 17.12.11
Brālīt, kur tev Gaujas smiltīs šitie kukaiņi ;) Būs gājušas uz vecupēm dažādot ēdienkarti :)))
Gaujā liels ūdens?
aakkis 17.12.11
Ieliec to bildi www.bildites.lv(tur jāpiereģistrējās),tad jau tā bilde būs netā.Tur tev būs sava galerija,no tās ieliksi CL.Vai ieliec tos žukus CL bildēs,pēc tam varēsi pārcelt uz forumu.Vēlāk vari no sava CL albuma dzēst...
Bralitis 17.12.11
Cik saprotu - no sākuma kaut kur i-netā bilde jāieliek. Iemāci man āķi bildi ielikt .Video māku .
aakkis 17.12.11
Rādi tos žukus!!
Bralitis 17.12.11
Vakar bij nakts kā filmā "diena kad zeme apstājās". Dabā iestājās pilnīgs klusums.Likās ka esam vienīgās dzīvās būtnes uz pasaules . Neaprakstāms klusums un tumsa . tas par dabu ...... :))

Cope bij tikai naktī ,ne pēcpusdienā. Vēdzeles ar tika noķertas ,šodien būs ēdiens :)) Interesants bij kunģu saturs. Spāru kāpuri,gliemezīši,ņurņiki un tārpi ar ķepiņām pie galvas - līdzīgi ūdenstārpam bet vismaz 5-6 cm gari .Kas tie tādi ir ????? Šitie mošķi bij katrai vismaz pa 3 gb kunģos. Pat nofočēju ......ko reti daru . Izskatās ka šitie riesmoņi viņām vēl labāk par ņurņikiem ir patikuši.
Un vēl ...... divām kunģos bij lašu ikri .
..Aivis.. 17.12.11
Labi, miers ar jums, tāpat gāžu uz Gauju, tad jau atskaitīšos:)
..Aivis.. 17.12.11
Nu ko,veči, jēga braukt uz ģauju šodien ir, vai nav?? Esot baigais līmenis.....!?
Tonis 16.12.11
Ko ta šis gribēja teikt pa tām vēdzelēm...?Ka šamās ne uz ko nereaģē...?
aakkis 16.12.11
Šis pēdejais(4) ,bet apspriešanai vēdzeļniekiem ielikšu
Chaky 16.12.11
Vakar salacā katram 2-3 mēra vedzeles. Ēsma naktstārps un arī nēģis. Sākumā likās ka nekas nebūs, bet uz nakti sakustējās. Līmenis augšā, zāles arī nes, bet normas robežās.
Batons 16.12.11
Ir doma sestdien doties vēdzelēs.Kādas prognozes uz copi un kādas kuram sekmes pēdējās dienās- kas ar līmeni un pašām copēm?
roga21 15.12.11
parasta gruntenes sistēma un tu espac to4na esi ... cik tad tew var skaidroti ja tew butu tā bijis varu dareti kad tew ar neticētu tka atvaino vari domāt ko gribi
aakkis 15.12.11
Citi jau ķer,kamēr Jūs spriežat kā brauksiet!
jāuzsit asins!!!
andis47 15.12.11
Čau.Es jau Tev uzreiz būtu zvanījis,bet zinu,ka esi prom:(
kmza 15.12.11
Andi, ar Tevi es labprat aizbrauktu, tik man lidz tevim tagad kadi 1800 km :D
Iespejams, ka viens puika no Jelgavas aizskries lidz Tevim - padosu zinu!
andis47 15.12.11
Joprojām meklēju šoferi-copmani,kas vēlās braukt rīt uz vēdzelēm Salacā.Benzīns un ēsma zivīmuz mana rēķina.
Izbraukšana ap 13.00
Janciigais 15.12.11
Beidziet kakāt forumā, ja abi esiet tik gudri, rakstiet viens otram vēstules!
espac 15.12.11
gāžam samos uz Mežotni :D, var noķert bebru vai arī pa straumi uz leju planējošu roga21, kas atšķir pižiku no bebra un baļķi no vēdzeles, jo viš tak necopē pirmo reizi, bet trešo :D
espac 15.12.11
Tavos tekstos toč neko neatškiru :D
nakts tārpu parastā makšķere- var par šo konkrētāk? Tā ir īpaša copene vai sistēma patentēta? :D
roga21 15.12.11
vimba es esmu redžejis internetā sogad īpaši vāc uinformāciju par vēdzelēm redz kas ir jo vēsāks ūdens jo vēdzele ir agresīvāka un ēdelīgāka pirms nārsta .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs