vakar intresants atgadījums ar rezsultātiem ir kā ir aizbraucām pie staļgenes tilta 8 kurkuļi peld 1 dabuju klusums aizbraucām ap 10 uz vinu kanālu iemetu nepagāja ne 5 min kad copeni knapi nokēru tā ka karpa paņēma tikai redzēju bet neizvilku 9 kg pavadu pārāva tādu monstru nebiju redzējis tagad dusmas ir kad aizgāja ja tagad braukšu tad uz 2 sutkām kamēr neizvilkšu kauttjo līdzīgu bet pēc manām domām stabili būtu ltuvu lv rekordam kuda garāka pa mani vai mana auguma. bija baigais monstrs bija nožēloju kad neapmainiju spoli pirms braukšanas kautkas noklemējās un copenei 3 posmi luatās :(
Es jau nesaku,ka urmaas pasakas stasta!nav jau ta laika,lai pa dienu izpipetu kur ir veci sedejusi!
asaritis333 un tās vietas laicīgi vajag aizņemt.klausi urmaasu viņš pasakas nestāsta.Takā ne asakas.
Nevis jebkurā vietā,bet izstaigā pa dienu krastmalu un skaties kur ir ugunskura vieta.Vai ari izej vakarā pa tumsiņu un iečeko kur spīd lukturīši,vai kurās ugunskurs.Vo tev i potenciālās vēdzeļu vietas.
Zinu ,zinu!aizbrauk,iemest jebkura vieta nav problemas!
Neviens,saprātīgi domājošs copmanis,savas vietas neatklās.
Starp Kegumu un Lielvardi?,vai vel talak?
Lejpus Ķeguma un Pļaviņu Hesiem, labākā ēsma būs turpat ķerts asara vai ķīša gabaliņš vai filejiņa.
To profesors.Ja nav noslepums tad kur Daugava!-uz lurbam neesmu nekad braucis,gribetos pameginat,bet nezinu kurp doties!
Vakar pēc lielākas pauzītes devos pārbaudīt ļurbiņu aktivitātes.Piebraucot pie upes sagaidīja nepatīkams pārsteigums līmenis ir augšā un mana vietiņa appludināta.Ātri tika mainīta lokācija un ap 19.00 copenes jau sariktētas.Apmēram ap 21.15 sākās cope pirmoreiz izvilku ļurbu dupletu žēl ,ka zemmēra.Cope intensīva izmērs nekāds gala rezultātā 14 gabalas no kurām 2 aizbrauca man līdzi. Upa Daugava,ēsma zivs fileja + sliekas.
Rieksts1983. Nezinu par līmeni,bet pamēģini Irbē.
Paldies Wimba. Lai tevi veiksme nepamet!
Tas ap Skrundu bija, bet gan jau citur arī kautko var atrast. Drazu jau nes konkrēti, bet atstraumēs ir ok.
Vārdu sakot - karogs jums rokās un tik uz priekšu.
Ventspils pusē ir Venta , ko Tev vēl vajag ?
Sveiki! Lūdzu iesakiet vietas Ventspils pusē, kur iespējams aizbraukt vēdzelēs. Wimba vakar rakstīja, ka bijis Ventā.
Un kā ir pie Pļaviņām,aiz dzelzsceļa tilta lejas pusi,un augšu.Ir kāds bijis.
šodien jāpamēģina viena vēdzeļu kanālā Lielupē pagājušogad pirmo reiz aizbraucu dabūju 2 mēra 2kg un uz 1kg vieta vnk superīga šodien meģināšu sagaidīt savu trofeju tur
Vakar 2 mazās un viena smuka pie krasta aizgāja.
Uz nēģa.Cope Iecavā.
Šovakar mēģinām vēlreiz.
Tad jau labāk braukt,uz saikavas pusi,tur toč ņem vēdzeles....