atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

roga21 14.12.11
vakar intresants atgadījums ar rezsultātiem ir kā ir aizbraucām pie staļgenes tilta 8 kurkuļi peld 1 dabuju klusums aizbraucām ap 10 uz vinu kanālu iemetu nepagāja ne 5 min kad copeni knapi nokēru tā ka karpa paņēma tikai redzēju bet neizvilku 9 kg pavadu pārāva tādu monstru nebiju redzējis tagad dusmas ir kad aizgāja ja tagad braukšu tad uz 2 sutkām kamēr neizvilkšu kauttjo līdzīgu bet pēc manām domām stabili būtu ltuvu lv rekordam kuda garāka pa mani vai mana auguma. bija baigais monstrs bija nožēloju kad neapmainiju spoli pirms braukšanas kautkas noklemējās un copenei 3 posmi luatās :(
asaritis333 14.12.11
Es jau nesaku,ka urmaas pasakas stasta!nav jau ta laika,lai pa dienu izpipetu kur ir veci sedejusi!
Vabolite 14.12.11
asaritis333 un tās vietas laicīgi vajag aizņemt.klausi urmaasu viņš pasakas nestāsta.Takā ne asakas.
asaritis333 14.12.11
Paldis ,i paldis!
urmaas 14.12.11
Nevis jebkurā vietā,bet izstaigā pa dienu krastmalu un skaties kur ir ugunskura vieta.Vai ari izej vakarā pa tumsiņu un iečeko kur spīd lukturīši,vai kurās ugunskurs.Vo tev i potenciālās vēdzeļu vietas.
asaritis333 14.12.11
Zinu ,zinu!aizbrauk,iemest jebkura vieta nav problemas!
urmaas 14.12.11
Neviens,saprātīgi domājošs copmanis,savas vietas neatklās.
asaritis333 14.12.11
Starp Kegumu un Lielvardi?,vai vel talak?
JOHNNYR 14.12.11
Lejpus Ķeguma un Pļaviņu Hesiem, labākā ēsma būs turpat ķerts asara vai ķīša gabaliņš vai filejiņa.
asaritis333 14.12.11
To profesors.Ja nav noslepums tad kur Daugava!-uz lurbam neesmu nekad braucis,gribetos pameginat,bet nezinu kurp doties!
profesors 14.12.11
Vakar pēc lielākas pauzītes devos pārbaudīt ļurbiņu aktivitātes.Piebraucot pie upes sagaidīja nepatīkams pārsteigums līmenis ir augšā un mana vietiņa appludināta.Ātri tika mainīta lokācija un ap 19.00 copenes jau sariktētas.Apmēram ap 21.15 sākās cope pirmoreiz izvilku ļurbu dupletu žēl ,ka zemmēra.Cope intensīva izmērs nekāds gala rezultātā 14 gabalas no kurām 2 aizbrauca man līdzi. Upa Daugava,ēsma zivs fileja + sliekas.
valens 14.12.11
Rieksts1983. Nezinu par līmeni,bet pamēģini Irbē.
Rieksts1983 14.12.11
Paldies Wimba. Lai tevi veiksme nepamet!
wimba 13.12.11
Tas ap Skrundu bija, bet gan jau citur arī kautko var atrast. Drazu jau nes konkrēti, bet atstraumēs ir ok.
Vārdu sakot - karogs jums rokās un tik uz priekšu.
gintsgg 13.12.11
Ventspils pusē ir Venta , ko Tev vēl vajag ?
Rieksts1983 13.12.11
Sveiki! Lūdzu iesakiet vietas Ventspils pusē, kur iespējams aizbraukt vēdzelēs. Wimba vakar rakstīja, ka bijis Ventā.
Vabolite 13.12.11
Un kā ir pie Pļaviņām,aiz dzelzsceļa tilta lejas pusi,un augšu.Ir kāds bijis.
roga21 13.12.11
šodien jāpamēģina viena vēdzeļu kanālā Lielupē pagājušogad pirmo reiz aizbraucu dabūju 2 mēra 2kg un uz 1kg vieta vnk superīga šodien meģināšu sagaidīt savu trofeju tur
balalashka 13.12.11
Vakar 2 mazās un viena smuka pie krasta aizgāja.
Uz nēģa.Cope Iecavā.
Šovakar mēģinām vēlreiz.
Vabolite 13.12.11
Tad jau labāk braukt,uz saikavas pusi,tur toč ņem vēdzeles....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs