atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

RedBull 04.12.11
Agrāk, kad vēl ķēru vimbas, Gaujā dažbrīd garnele uz vimbām labāk strādāja nekā sarkano slieku pušķis vai naktstārps, palielas alatas arī nesmādēja garneli. Tagad, cik dzirdu, citi arī speciāli uz vēdzelēm ar garneli sēž un arī dabūn.
piegaujas 04.12.11
Cik esmu provējis uz vēdzelēm likt garneli tik esmu palicis tukšā.Uz garneles Gaujā ir izdevies man noķert ,vimbu,sapalu,taimiņu.
..Aivis.. 04.12.11
Kas uz garneli Gaujā, ir kāds mēģinājis?
poteriks 04.12.11
tas Kolam...paņēma uz naktenieka...izbrāķēja arī raudas fileju.Šovakar mēģināsim Iecaviņā kko atrast.
RedBull 04.12.11
Vakar Braslā pilnīgs vāks - 14 zemmēri un 1 knaps mērs...ēsma naktstārps!
..Aivis.. 04.12.11
Divatā 8gb. No tām viena ņemama, bet nebija laikam lemts,jo šī pamanījās izmukt no tīkliņa.. :D Izrādījās, ka mantojumā no vasaras palicis normāls caurums:) .. tas Gaujā.
kola 04.12.11
Poterik, uz ko paņēma, uz nakstārpu vai kreveti?
poteriks 04.12.11
Shodien no pl 18.00 lidz pl 1.00 Misā,no četru purniņu makšķerēm tikai viens zemmēriņš.Ēsma-krevete,naktstārps...Bij' arī nedaudz mistikas,bet visumā=..diezgan patukšs
piegaujas 03.12.11
tonis Tad jau cope izdevusies.
Tonis 03.12.11
Tiko kā pārbaudījām mana Bračkas slavenās vietas.... ,stundas laikā viena pusmēra vēdzelīte un ,1,5 l...
tur, kur visvairāk mašīnas!:)))))
doshelis 03.12.11
to kur upr iet zinu, bet piemeram kadas vietas vedzeles uzturas?
brauc uz Nīcu- tur ceļš iet gar upi un parkojies kur gribi.
doshelis 03.12.11
sweiki.. velme shovakar aizbraukt uz vedzelem kkur pie Liepajas, bet nav nejausmas kur noparkoties.. varbut kads velas padalities ar copes wietu? gribas noprovet pirmo reizi vedzeli... ne reizi nav but un velos izbaudit to prieku nokjerot//
kmza 03.12.11
Labākā cope tik sākās pēc līmeņa pacelšanās! :)
aakkis 03.12.11
Vēdzelei duļķis ir labi,tas pat palīdz.Ja nenes drazu uz auklas pārmērīgi.
Bralitis 03.12.11
Tā kafija un paaugstinātais līmenis ir labi. Daudz labāka cope kā zemā un skaidrā ūdenī.
wimba 03.12.11
gribēju šodien uz Ventu ļurbās, bet ... kā ieraudzīju to kafijas ar pienu krāsas ūdeni, tā nolēmu atlikt uz labākiem laikiem.
Padalieties ar pieredzi kā ta gāja pa to kafiju. Man pa tādu parasti nevisai.
Bralitis 03.12.11
Kilkam sveiciens :))
cvimba 03.12.11
Tieši tad arī bija tas lielais ņēmiens, kad nebija līmenis vairākas stundas nosēdēju galīgi pa tukšo

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs