atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

aakkis 03.12.11
Abava izskatās ar augstu ūdens līmeni un duļķaina!
Tonis 03.12.11
Bračiņ,Urmaas teicās ka kātus nemaz neņemšot,tad saproti ,ka cope būs nopietna...:D
cvimba 03.12.11
Nu nēģeri tur daudz :) bet zivis ar ir!
Bralitis 03.12.11
Vienreiz tur biju :) Pretējā krastā indiāņi serenādes dziedāja .... romantiska cope bij :)) Tas pie Sabiles.
cvimba 03.12.11
Upe-Abava, kā izskatās vēl līdz galam nav izkāsta :)
Bralitis 03.12.11
Kātus varat autiņā atstāt . Nojaušu jau kādas lotas tur būs :))
Tonis 03.12.11
Bračiņ,šovakar Urmaas rādīs tavējās vietas,būsim kadi 5 kāsēji,vakarā tiksimies...
Bralitis 03.12.11
CVimba velkome mūsu naktsputnu bariņā :)) Vismaz upi nosauc. Vietas gan te nekad neliec - citādi paliksi bez savām vietām :)))
cvimba 03.12.11
Kas vēl, visas copes tikai uz slieku, zivs filejai pat nepieskārās
cvimba 03.12.11
Aizvakar otro reizi mūžā braucu uz vēdzelēm, nu kaut ko tādu nebiju gaidījis. 2,5 stundu laikā 3 ņemamas(krietni pēc 40cm) paņēmu arī tāpēc, ka nekad vēdzeli nebiju ēdis (garšīga) :) vēl kaut kādas 6 atlaidu un aptuveni tikpat nerealizētas copes un tas viss no 17.30-19.00
piegaujas 03.12.11
zhivs,kurā upē sēdēji uz vēdzelēm.
zhivs 03.12.11
šovakar tik viena pieteicās līdzi uz māju, divas zem 40cm piekrita peldēt tālāk un augt lielākas.
Ap 22:00 copes beidzās, nosēdēju 2 stundas un devos mājup.
kmza 02.12.11
Nu tad jau manām neskādēs :)
urmaas 02.12.11
kmza
Sliktas aknas nav ko saudzēt,bet labām neskādēs.
:)))
kmza 02.12.11
Jāpamēģina vienu vakaru līdz gaismai nosēdēt!
Tik nezinu ko aknas teiks par tādu gājienu :D
willow 02.12.11
Esmu dzirdējis, ka ir arī tāda vēdzeļotāju grupa kuri nemaz uz vakara copi nesēž, bet gan ceļās 3.30-4.00 no rīta un tad dragā līdz pat gaismiņai. Kā viņiem ar lomiem es nezinu, bet jā...vēdzelei tie ēšanas paradumi ir ļoti interesanti. Varbūt patiešām šī zivs suga ir pelnījusi lielāku zinātnisko uzmanību. Cik zinu, tad Latvijā (Latvijas) vēdzeles praktiski vispār nav pētītas.
piegaujas 02.12.11
Tā varētu arī būt ,ka katrā upē viss savādāk notiek.Es to teicu par Gauju,protams tas ir tikai mans viedoklis.
kmza 02.12.11
Pilnīgi piekrītu, bet ir bijis man lielupē kad pēdējā cope sākās ap 2 un tad līdz 3...
Ir jau daudz un dikti visādi faktori kas ietekmē viņas ēšanas paradumus!
aiviekstis 02.12.11
droši vien līdz kādiem 1iem viņas pieēdas un tad vairāk jau negrib neko.
piegaujas 02.12.11
Parasti man izdodas noķer vēdzeles līdz pl 1.00 naktī ,vēlāk kaut kā cope pieklūst.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs