zinaaja protams, jau kaadu laiku ciinijaas.
Nu beidzat džeki, dūša tā apskrienās šādas diagnoses dzirdot.....
Viņš pats to nezināja, vai bija zināms jau? :(
dzekam bija shuunu veezis, veel sarunaajam ka brauksim uz juuru butees, bet nekaa :(
Tā nu tas dzīvē iet, žēl gan ..:((((
Atskaite no copes biedra. Vakar vakaraa prieciigs zvaniija ka nokeeris savu pirmo muuzha veedzeli Negaa.Esot bijushas daudz copes uz fileju, bet vieniigaa paneema uz dziivo. Shoriit man piezvaniija un pazinoja ka taa ir vina pirmaa un un peedeejaa lurba shajaa pasaulee, dzeks naktii devies uz citiem copes laukiem :(
Vakar gaujā gan diezgan jautri bija-divatā laikam 16 noķērās,mērā bija deviņas -pamatā standartiņš 35-40cm,garšoja vislabāk grunduļa gabaliņš papildināts ar tārpu, pie upes bijām no pussešiem līdz pusdesmitiem.
Jā ,es tulit veči parādīšu kādas mēs vilkām :D
Nemuldi, vēdzeles Ventā ņem pilnā sparā, spēj tik vilkt :D
Tikko pārados mājās bijām ar aigaigar un MrDaniiC vedzelēs , tad uz dročišanu pat nezinu kā pareiz lai to sauc vienu siko pievilināju ,šodien necope galīgā ,un nepagāja ilgs laiks kad sistēmu norāvu , bet labi pavadīts laiks svaigā gaisā, un puncim pa kādam alam ,kas labāks par to var būt, galvenais proces. :)
aigaigars nekādu problēmu! Kaut tūlīt ripo šurp :))
Danīc, laižam kādu vakaru kopā?
Venta (Ventspilī) baigā necope, laikam nezinu tās īstās vietas vēl kur viņas tusējas... Bet nu, liels bija mans izbrīns kad pieķērās divas butes! Viena bišk lielāka par plaukstu, un otra 550 grami....
Kā īsti ir, vēdzele dzīvo ar butēm ? :D
didzisxxx shinii gadiijumaa shii izraadijaas karpa:)
Šis ir Latvijas rekords :)
Vēdzele
Lota lota
5.500
2008.
Bārta
V. Žimants