atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

aigaigars 14.10.11
Un kāpēc tad visas jūras zivis ķerās uz garnelēm? Laikam jau visas no citām jūrām te sapeldējušas :D
Tonis 14.10.11
Ko tik pārliecināti?
skrejejs 14.10.11
Truša gaļu uzliekat,būs galā kā likts.
Bralitis 14.10.11
Garneli vispār neņem.
gintsgg 14.10.11
A kur ta Baltijas jūrā tās garneles ir ?
aigaigars 14.10.11
Te tak gudri vīri runāja, ka vēdzeles no jūras nākot, tad jau uz garnelēm vien būtu jāvelk.. :)))
gintsgg 14.10.11
Toni , laikam atšķirība tomēr ir , cik esmu mēģinājis , uz garneli vēdzeli nav izdevies dabūt .
Tonis 14.10.11
Rolands k,vai obligāti tikai vēža gaļu,vai tad garnele nederēs?būtisku atšķirību neredzu...
Bralitis 14.10.11
Gaujā kaut kāda dzīvība sākas . Pat pie luktura debesīs man izdevās izmānīt 6 gb , 2 dienu - nē 2 vēlu vakaru,nakts laikā. 1 tik ņemams . Jāizgudro visādas viltības lai tiktu pie rezultāta .Izdevās. Ja tas ko sāku izmantot nebūs veiksmīga sakritība riktīgā copes laikā - tad varēšu jau apgalvot ka būšu uzkāpis vēl vienu līmeni augstāk :))
RolandsK 14.10.11
Esmu loti aktivs tikai aukstajos laika apstaklos, Zemniekiem tads liktenis,neviens cits 700ha mana vieta neapstradas
kola 14.10.11
Roland, Tu parādies uz vēdzeļsezonu un pēc tam pazūdi :) Citas zivis nemaz neķer?
Ruu 14.10.11
pagaidaam liidakas dzenaaju,nav kad veedzeleem.Taas ziemaa,esmu nobriedis uz Peipusa taas siikaak papeetiit
RolandsK 14.10.11
Sonakt sezonas atklasana bija, bet vel ir parak agrs, sis rudens parak silts! Gribat loti, loti labus redzultatus,(lai tikai parliecinatos) Uzspraudiet veza galu un bus visslabakie rezultati, tikai nu kurs liks vezi! Bet si ir neapstridami labaka esma,tikai nu,pasi saprotat!
skrejejs 14.10.11
Ruu neesi bijis pie klausa rezidences uz vēdzelēm.
Flakais 14.10.11
Un es atkal domāju kāpēc pagājušogad kuņģis vēdzelēm pilns ar vecām lapām - vardes ķērusi noteikti...:)
kmza 14.10.11
kola, piedod, bet nespēšu tev atbildēt. Grunts kā grunts, akmeņi un smilts. :)
Vairāk uz oļiem velk! :)
Kurkuļi bij tāpēc, ka mums cope ilga tikai 3h. pārējo laiku kodējām un runājāmies. Simtu gadu nebijām tikušies!
Ruu 14.10.11
man gan kola liekas ka Baarta tomeer labaaka,tieshi izmeera zinjaa.
kola 14.10.11
Pēc manām domām Aiviekste ir labākā Latvijas vēdzeļupe. Grēks dzīvot pie Aiviekstes un neķert vēdzeles :))))
Es uz Kalnciema pusi jau vairākus gadus taisos, bet ja tur ķeras kurkuļi... Kmza, tur apakšā ir dolomīts vai oļi?
Ruu 14.10.11
kola shoreiz bez tanteem,kjeru veedzeles jau gadiem,kjeru galveno kaart aiviekstee,kas ir sameeraa strauja upe un ir paarbaudiits,ka vietaa kur ir iebarojamais veedzeles sanaak krietni aatraak,kaa vietaa kur tiko izurbis,vienkaarshi dauzi pa grunti.Un veedzeles staigaa tomeer diezgan aktiivi.manupraat runaaju tagad par aivieksti,vinjas iet pa piekrastes zonu mekleedamas lapu sanesumus,kuros gulj vardes,tieshi patreiz kad peedeejaas vardes veel ddodas uudenii vinjas vareetu buut atrodamas diezgan tuvu krastam.
kmza 14.10.11
ne... bijām mazliet pirms kalnciema. uz driksu iešu svētdien. vari pievienoties, ja gribi!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs