atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

eMKa 26.11.10
Brālīt, tās vietas nav jebkur- tās ir konkrētas vietas, jā sēkļi, kur viņas lien baroties, bet tiem sēkļiem netiek klāt, ibio :(, vēlāk ir citas vietas, no ledus ir pavisam citas vietas...viss ir +/- skaidrs :), vajag tik ķert :D
Bārtinieki ( īpatnēji Kurzemes novadnieki, bet savējie ar savu tautas tērpu ), vēdzelēm ir savs cēļš , kur šīs migrē, saukts par vēdzeļu taku......
Bralitis 26.11.10
emka tagad vietas var būt jebkur - pie šitāda līmeņa viņas maina savu tusiņa vietu.Pēc novērojuma -tuvāk pie krasta.Nenociklējies uz vietu kad bij normāls līmenis - tagad viņu tur nebūs .Tuvumā būs bet spiedīsies kur rijamo var dabūt - pie krasta - ūdens izskalo krastus -izskalo tārpus ,kāpurus utt.
eMKa 26.11.10
Kola- specs vai nespecs, bet vietas jau tagad vajag izpētīt. Jaunas vietas :), labas vietas, kur neviena nav, kur neviens pat nenojauš :D
kola 26.11.10
Ir viena veca metode. Sistēma ar dubultāķiem, sēdina uz maziņa, kas nesavaino zivi, bet blakus ir lielais, kas domāts vēdzeles mutei. Vispār kaut kas līdzīgs karpinieku mata sistēmai.
eMKa 26.11.10
Bralītis - skaidrs :), bet netiek īstai vietai klāt, ibio- krūmi applūduši, tikpat labi vai pļentaku mest mežā :D
kola 26.11.10
Tik patīkami pačalot ar spečukiem, saprotamies no pusfrāzes, ceturtdaļvārda:)))
Visi spamotāji laikam ir nobloķēti? Tfu, tfu... spļauju pār kreiso plecu.
Dzīvais ar nav sliks, tik pasaski kā jāliek lai neaizmieg" ?
Zilgalvji :) Pie gaismas uzspraudi, rītausmā izvelci kustīgos :)
Bralitis 26.11.10
Gkl noteikti dod ziņu. :))
gintsgg 26.11.10
Krievijas copmaņi apgalvo ka uz vēdzeli viss labākais ir uz dzīvo .
kola 26.11.10
Roli, trešdien tādus vēl saraku, tā saucamie «drāšinieki». Pie mums arī cieņā:)
Uz ļurbu man vienmēr spēlē lomu cietie zemes tārpi, ko jūras copmaņi tur godā.......
guntarskl 26.11.10
Brālīt, laikam Tavs sapnis par auto navi un kājnieku GPS, divi vienā, piepildīsies:) Pēc nedēļas paskatīšos, un ja būs labs, tad došu Tev ziņu.
gintsgg 26.11.10
Tieši tā , Lotas Tevi jūt un mūk pa gabalu .
Bralitis 26.11.10
Ginča veceni Gaujas krastā toč bez tevis nedabūšu bet Lotas mani jūt :)))
Bralitis 26.11.10
eMka citreiz man gadījies ka tik ilgi ir tik augsts līmenis ka ir bijušas labas copes. Jātausta .Tuvāk pie krasta.
Lotas kaifo - ta redzēs kādu kaifu norausim mēs pie -10 :))
gintsgg 26.11.10
Brālīti ,es taču Tev teicu , bez manis neko Tu nedabūsi !
kola 26.11.10
eMKa pasēdi vēl pie TV, Tu taču mums ledus specs :DDDDD
Es mierīgi tieku klāt, bet tikai tur kur viņas "neķerās" :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs