atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

Dzeerve 08.11.10
šodien pārāk liela straume un draza lai ķertos vēdzeles, tas Liepājas pusē :D
slieka803 08.11.10
ar tam vedzelem ir pagruti ska ,kad nemot uz jebko ,bet pat vietā kur ir dabuts atbrauc tukša tadus variantus nesaprotu bet fakts
airi2 08.11.10
No6.11.16.00 līdz rītam viena mēra vēdzelīte, un viena nereiizēta cope, tas viss Aiviekstē, laikam jau pārāk labs laiks bija lai viņas ķertos....
slieka803 08.11.10
kegumieti - mani jau neaicinasi es jau tas sliktais visus apreju nabaga osis vis dikti cieš tagad m
urmaas 07.11.10
eMKa
par transportēšanu,visus jautājienus adresēt Brālītim!!!
:)))
urmaas 07.11.10
Usis
mans nav gaļenieks.man ģimene liela un draugu daudz!!!:DDD
bet ja nopietni,tad gribās jau kādu lotiņu ar nostīvināt.tik laikam sanāks šamās pec sekasa no ļadus kacināt!!!
usis 07.11.10
urmass, vecais gaļenieks, ļauj lotiņām iznārstot:))
urmaas 07.11.10
visu 'JŪS gribat zināt!!!
šoreiz aizbraukšu-atvilkšos un ĀDĪŠU!!!
:DDD
eMKa 07.11.10
Un kur ar kamanām var vilkt ??? Un kāpēc ar kamanām ???
kegumietis 07.11.10
pasaki ,kur un kad būšu klāt
eMKa 07.11.10
urmaas, sūds par laiku, bet pat te mana nāss sajūt temperamenta pazemināšanos :)
urmaas 07.11.10
laiciņš pasliktināsies un ļotu cops atsāksies!
usis 07.11.10
Ventā vakar rekordi ķerti, knapi ar kamanām aizvilkuši :)
eMKa 07.11.10
Kā teica tai senajā labajā filmā- "Labāk jau Jūs pie mums" :D .Venta vēl lielāka :D
kegumietis 07.11.10
Laipni ,lūktum Ogres upe gara vieta pietiek visiem arī tev emka.
eMKa 07.11.10
Nu tad visi uz Ogri :)) !!!
kegumietis 07.11.10
Sveikiņi,vēdzeļnieki.Zvans atskanēja no Ogres upes ar tŗīcošu balsi divas vēdzeles man, un kolēģim arī divas ,a bet abiem kopā smukas pāri pa kilogramu ,ņēmušas esot līdz astoņiem pēcāk iestājies miera uzturēšanas periods.Ah ,jā mums te ir dažš labs copmaniītis(sliecēns ) kam interesē uz ko pāņēma (rauda) cik man zināms ,un tika kurts ugunskurs ,lai nenosaltu ,jo mums te ir uzdoto momentu -2.gr br.......
magistrs 07.11.10
6dienas pasakums Gauja valmeiras pusee :)
Sākām ap 17 :) copes dau. jau pirmaja iemetiena pec 15 min viens bezmerds pieteicas. uz sliekas. un ta lidz 19 vel 7 bezmeri.
mainam esmu liekam nega gabalin. un 20 min un pirma 700 gr. pec vel 20 min velviena bet 540 gr. un tad neka. edam cepumu un chus. lidz 23 vel kadas 12 labas copes bet neka. ne uz neegi ne uz slieku ara nedabuun neko. aa sory viens mega jelciks gan bij ;) bet nu kopuma pasakums labs. pie ugunskura pavadiic vakars ar lab cepum ir ok bet uz pans tak ar ko likt. taka kopuma super :)
Adrenalins2 07.11.10
Slieka. Ventā sēdējam.
slieka803 07.11.10
adrenalini kur ta bijat copet ;} uz vobll vareji pakert lidz ko ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs