atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

vieplis 07.11.10
Brālīti, kad?
:))
urmaas 07.11.10
Brālītis
uzaicini vai uzsauc???
:)))
Bralitis 07.11.10
Viepli vai tu vispār atceries kas ir cope ??? Visu laiku tik te vien tusē !!! Uz Ventspili kā trakais Ginča pēc lotām toč nebraukšu(to tepat daudz) - ja jau tik tālu pērties tad tikai uz buti. Protams ka Kurzemē garšo labāk.
Viepli - Laižam butēs . Es tevi pat publiski uzaicinu . :))
slieka803 07.11.10
braliit nepiemini gauju te kads inspektors .... sapratis ka ker lasus kuri pieder latvijai nu gan buus dirrr...... aaaaaaaa
vieplis 07.11.10
Brālīti, pie Ventas jautrāk.
Bralitis 07.11.10
HOOK kam tu kā vēdzeļotājs esi vajadzīgs ??? Nu pienāks, iebakstīs ar plinti,iespīdinās ar lukturi ,,tad ieraudzīs ka vēdzeļotājs - dabūsi ar tēju un cepumu dalīties ar inspektoru. :)) Man tā ir bijis :)
Vakar bijām uz lotām . Katram pa kurkulim tika - bet bij labi,kamēr šamējie Ventā ķēra 80 cm-īgās mēs, tā mierīgi te pat ,Gaujas krastā.Vakar cope nebij - tā kā nebij starpības kur cept desiņas un kost cepumā vai, te pat pie mājas vai, pie Ventas :)))
urmaas 07.11.10
nevis vakardienas zvana rezultātā,bet gan kāda neattapības&tupuma rezultātā!!!
slieka803 07.11.10
es dabuju labu ļurbu iebarojamo no zviedrijas iesu provet varbut neko nedabusu nekas vieplis man noveles veiksmi tad savilksu rit bus bildes
aigaigars 07.11.10
Gint, par šādiem meliem es nevienu nepasveicināju un nākamās vasaras plāni mainās :))))
aigaigars 07.11.10
man prieks par jums, bet galvenais garantija, ka vieplis mani "neapēdīs":))) kurš bija 4.?
Adrenalins2 07.11.10
mums tiešām bija jautri:))))
aigaigars 07.11.10
tā zvana rezultātā, te vakar gāja jautri :)))
Adrenalins2 07.11.10
Atskaite par vakardienas copi:)
četru vīru kompānijā pie smukas upes ar labu cepumu, sākām domāt par vēdzeļu ķeršanu...
mērķis bija noķerti 86cm vēdzēli....:D
sākums bija daudzsološ, garšīgs cepums, smuks laiks un veču sarunas par copi:)
Tad pēc garšīga cepuma jāsazvana bija Ances Himalaju mēmais:)
tad mēs izstāstijām par gadsimta copi viņam lai saldāk čučās:D
Bet īstais rezumē viena nerealizēta cope Gintam
Bet pavadītais laiks kompānijā bija patīkams pie ugunskura ar ceptām desiņam un sarunām pa dzīvi.....
HOOK 07.11.10
Beigsies lašu liegums tad es uz upi kādu lotiņu izmānīt,tagad nevar pie upes rādīties,sasies:) Pagāšgad lielākā 700gr,it kā jau nav liela bet upīte ar trīs vēdzeļu platumā:)
JanKa_K 07.11.10
gint! Jus nemaz neaizbraucat?
vieplis 06.11.10
gaga, Gints esot merīgo nupat izvilcis.
vieplis 06.11.10
ne slieka es slieku merceju udeni un tad keru foreles ceru katu saprati zabak
slieka803 06.11.10
nuja tapat ka vedzeles visu no bada rij ,bet tu viepli ,kad biji pie upes bada ko ēdi foreli jelu ,vai rotiņu mercētu ūdenī ?
slieka803 06.11.10
un kapec ne ?es neesmu varbut garsiga jo krizes laiki ,bads kas zin ko naksies est vel ?
juliuss 06.11.10
slieka - vai tik tiešām interesē?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs