atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

slieka803 06.11.10
ka tad ir meistari vai vedzeli var uz 0.4 pavadinas ?bebrīt tu vecākais tev jazin ?un galvenais cik lielas ?tads pastāv jautājums ?
avtt 06.11.10
aici,gribi ar savu paķērienu padalīties?Hm,točno būsi/esi tāds žurkulēns vien...Puis',jautājiens bij',kur?Nebildu nevienas zilbes par izvilktiem razmēriem!
Starp citu,dienas iepriekš,aici,tieši ap to rajonu 1,7kg ļurbonis tika izvilkts gan!
vieplis 06.11.10
Urmaas, ir uz vietas. Par velti. Un ziepes nevaidzēs, jo striķis jau ir pienācīgi ierīvēts.
:)))
Karlis_K 06.11.10
vieplis> karoče kļunul? :DD
urmaas 06.11.10
Vieplis
gribu uzsūtīt striķa galu ar ziepēm.kādas iespējas???
:DDD
aigaigars 06.11.10
tad reāli bez iesnām neko citu nav dabūjuši? tad nākamreiz arī nebraucu!
vieplis 06.11.10
Es piezvanīju. Tur visi vārtījās pa zemi un skaļi smējās.
:)))
Karlis_K 06.11.10
gagarin, ko tik nepacietīgs? Gan jau saliks bildes(galvas platums, spuru biezums, ānusa diametrs) ar visiem pareizajiem cīpariem :)
aigaigars 06.11.10
kāds, kam ir zona normāla, varētu pazvanīt viņiem un pateikt konkrēti, kādi cilvēki tur ir un ko kurš noķēris, man visu stāstīja bet 1/3 tik dzirdēju, te zona nav + telefonam baterija izbeidzās un saruna pārtrūka :DD
zaceps 06.11.10
Aigar ir ir Gintam jauns Latvijas rekords,ha ha ha.
Boroda 06.11.10
Aigar, tu kauč ko jauc. Divas pa 96cm, pārējās mazākas:))))
aigaigars 06.11.10
atļaušos izpļāpāties :)) ja Gints nav kožot cepumā sapinies melos, tad gandrīz vai briest jauns LV rekords, garumā 86cm
vēl vienam 76, otram 4x50cm+ un runājot viens itkā dabūja vienu virs 50cm, cik sapratu kompānijā ir zivnieks, zona te meža vidū švaka maz no teiktā dzirdēju
un es jau 2.x neaizbraucu, šoreiz vismaz ir atrunas, nevarēju līdz šosejai tikt, nu ja nākamreiz vēl kkas iekritīs un netikšu, taisu pašnāvību :SSSSS
kaarlizz 06.11.10
Iepirku desas, uztaisīju čaju - sāksies vēdzeļcopes akts.
:))
Karlis_K 06.11.10
vieplis> tā elegantā vieta Murjāņos ar klintiņu zem ūdens tak izsenis laba raibo copei, bet vasaras vidū tur vilkti makteni sapuļi :)
slieka803 06.11.10
kolai pi tiem kapiem esmu bijis pat sniegota laika necopes ,tur nebrauc tocna zinu ari pasu kausupi ,bet talak aiz lauka mezins sakas vel pabrauc 300m bus majas un cela kreisa puse kur no koka taisita kiegelzime mauc ieksa brauc lidz gandrizdaugavai celu krustam tad pa kreisi un tiksi pie doģenes tur ari brekši normali ir dabuti bet maijs 2kg 1.5kg un ļurbas
JanKa_K 05.11.10
hz 100 gadus neesmu bijis. Itkaa jau varetu. bet baigaa staigashana :) jaskatas tikai kur ;)
gintsgg 05.11.10
Tieši par tiem es runāju , tur tagad uz dzīvo vajadzētu būt labi .
JanKa_K 05.11.10
Kadiem gravjiem? tie ap babites ezeru? Neesmu tur baigi piekopis.
gintsgg 05.11.10
Kapēc negribi uz grāvjiem , pārāk tuvu ?
kaarlizz 05.11.10
Viepli, vēdzeles uz mm neķerās.
Ta ir fakc :))
Un vispābā būs grūti mētāt, ja blakām viens ar sūdainu mietu bakstīs...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs