Brālīti, es zinu vienu foršu bedri Murjāņos, aizpagāšgad spiningojot atradu. Piebraukšana eleganta. Turpat blakus vēl viena interesanta vieta - šūnakmens klints pie paša krasta stāvus iet lejā, redzēt nevar, zem ūdens sākas. A pirms tam akmeņi.
)
Pascopējām šovakar uz leju no Pļaviņu HES.Pāris neizteiksmīgas copītes uz tumsasslieku i viss ;(( Būs vien jāpamēģina Aiviekste,var būt tur vismaz kādu prātīgu copi ieraudzīs!
Kādās vēl nakts skaņās? Kā Brālītis piemidzis knosās ragutiņās un nakts dzestro klusumu pārtrauc ar periodiskiem pirdieniem?
:)))
Jā Viepli Kolam taisnība - jūs foreļotāji neko neredzat un nedzirdat vicinot savus špiņus unmušas mētājot - jūs pat dienas skaņās nemākat ieklausīties,,kur nu vēl naktī :))
Kaža, leišu ošu gāzēji man atsauca atmiņā kā vienu vēdzeļcopi man čakarēja rudens arājs, kas bija par katru cenu nolēmis apart visu lielo lauku. Strādāja pie lielajiem prožektoriem :)
Kola, ja godīgi, nekad pat prātā nav nācis.
:))
Tagad būs viens skaists periods, jau pavisam drīz:) Atbrauc pelēkā rudenī, tā teikt veļu laikā, bet pēc copes, iekāpjot autiņā un ieslēdzot gaismas, konstatē, ka iestājusies baltā ziema... termometrs noslīdējis zem nulles.
Viepli, Tev nesamaitāt mums fīlingu :)))))
urmāas tb 50cm :))
kola, gan jau līdz tam laikam kompāniju atradīšu :))
kārli, tev ir talans :)))
Kaža, sanāca maķenīt zili.
Vēdzeļcope tāda īpaša padarīšana. :)
Man pirmā cope asociējas ar leišu ošu gāzējiem visa vakara garumā. Kad nu biju ''izcopējies'', apdzēsis uģīti(ne viepli), gāju to kilometru uz ceļa pusi. Salnas apkostā zāle zem smago zābaku soļiem brakšķēja, un veco ābeļu kroplie zari, no kuriem turp ejot draudzīgi plūcu ābolus, nu šķita briesmīgi neapzināti. Pateicoties miglai, neredzēju tāļāk par pāris soļiem, bet mani no pazušanas izglāba govju gans, labi, ka ne tie ragainie lopi. Tie man nekad uzticību neiedveš. Sametu parpalas bagāžniekā, apsēžos beņķī un jūtos lieliski. Mašīnu piepilda uģīša(nu nejau viepļa) aromāts.
Sanāca baigi liriski. :))
gaigarin.pa 2min vedzele jau divas reizes butu paspejusi apeest un pa otru galu izlaist tavu eesmu.pameklee vien citu vietu.
"...lūzis zars zem nezināmā soļiem, kad smagas nopūtas aiz muguras Tev saldēs assinis, kad negaidītas spārnu vēdas Tev pieskarsies vaigam..."
Hugo?
Gagarin, tā turpināt:)
Aizej pavasarī viens pa nakti :) Tad gan sirds kāps pa muti ārā, kad visur čabēs un... lūzis zars zem nezināmā soļiem, kad smagas nopūtas aiz muguras Tev saldēs assinis, kad negaidītas spārnu vēdas Tev pieskarsies vaigam. Tu esi dzirdējis ūpi vai pūci. Tas viss arī vēdzeļu cope:)
NU varjaubūt, mans to nesaprast? moš vēl kanālā par agru
pļac
550cm vēdzele,tāda KNĪPA vien ir!!!
čing, šijā upē ja dabū 40nieci vari nedēļu ar to lepoties un rādīt visiem bildes, tavā kanālā 550cm vēdzeli pat par zivi nesauc, pārāk maza!
brālīt, nav par ko apsveikt, kad tikšu pāri kilogramam, tad varēsi :))
Gagarin apsveicu ! Tu esi noķēris īsto vēdzeļu copes fīlingu :)) Tur jau tajā copē ir tā sāls(vai cukurs ) :))) Laipni lūgtum mūsu pulciņā.
Ķegumiet
Tev pastāstīt kur ir Kausupes grīva???
:))
Nu zin gagar tava upe ir 2 vai 3 x tik laba kā kanāls kādas 7 vai 8 reizes esmu bijis un ne copes