Viepli tu tiksi cepts uz lēnas uguns .....Gaujas krastā.......
Vo te Tu arī parādīji ka neko no tā nesaproti . Viepli , es pie Taviem vārtiem izlikšu lamatas , noķeršu Tevi , mašīnā iekšā un prom uz vēdzelēm , tad Tev būs viss maz priekšstats kas ir vēdzeļu cope .
Ginča, kas tur ko nesaprast. Pretīgs laiks, atbaidoša ēsma un, galvenais, alkohols pietiekošā daudzumā. Šogad, kā rādās, dzersiet elektronisko VSOP.
:)))
Brālīti , beidz Viepli biedēt , viņš ir forš džeks , tikai no vēdzeļu copes neko nesaprot .
Viepli bet es katru gadu lasu kā tu mūsu brālību apdirs,,,Dažreiz ar --kādu mīļu vārdu pasaki,,,bet tas kad mēs foreļus saķeram vēdzeļu vietā ..... Tu jau Viepli labi zini kad pirmo reiz atrauksi vēdzeļot .....varam ar tevi kā ēsmu izmantot ... ir jau sakrājies pa šiem gadiņiem :))))))))
Viepli , aizbrauc vienu reizi līdzi un tad Tu dziedāsi citu dziesmu .
Šitā jūs siekalojieties katru gadu - kā mēs brauksim, kā mēs ķersim, kā mēs... Phe! Pēc tam jālasa par mēnesnīcu, Hugo pie upes, mūžīgi pampstošo Brālīti un kapsētu. Ak, jā, un dažreiz par retajiem nožēlojamajiem tā saucamajiem lomiem.
:))))
Manjak , a kad pats brauksi ?
Brālīt brauc,brauc.Varbūt laime ir tik tuvu
Nevajadzēja šodien nejauši uzspiest manu Nr .... satracināji pašā rīta stundā,,tā būtu mierīgi dzīvojis savu dienas ritumu....Tagad funktierēju vai strādāt vakarā vai aizšaut uz brītiņu kādu lotu palūkot- nu tipa iesildīties pirms lielās copes .... baigā dilemma . . .
Brālīti , nedēļas beigās sola draņķīgu laiku ... nu Tu mani saprati .
Brālīti, ja kas, ļoti prognozējami. Par tām mazajām zivīm.
:))
Atklājām jaunu vietu - vēdzeles ir un ņēma .Maziņas.Visas peld ..un mēs ar.. :)))
eMKa
satiksimies,tad po...dim po dušam!!!
:)))
Boroda
Tu ko.vēl stopņiku gribi piemontēt?
:DDD
Tagad ārā riktīga krussssa un vējš.Jau sēžu gumijniekos -ideāls lotu laiks :))) !!! Pēc 30min ar multiplikatoru būsim pie Gauj ,,, jau ķeselēsim smukulītes :))) Lai jums labs vakars :))))
Vēl pirms dažiem gadiem bija tā - braucām ciemos pie Latgales vēdzeļniekiem, bet izrādījās, ka vietējais ražotājs spirtu šiem mazākā tilpumā par transportkannu nepārdod...
Šodien lasu komentārus un saprotu - nupat jau var iztikt arī bez tā mazumiņa, cilvēki tāpat prot priecāties.
urmaas, nu salašņas...zives salašņas...nuuuu kā lai vēl pasaka :DDDD
Priekšā baltā gaisma, aizmugurē sarkanā, lai nasajauc...:D