atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

aigaigars 03.09.10
ko var mani visu laiku aprunāt? a vieplis, lai ir, man pret viņu nekas nav pretī, ja vienīgais vesels mājās tieku :))
gintsgg 03.09.10
Gagarins nezin .
Bralitis 03.09.10
Nu Ginča tev blakus jekurš būs mierīgs un kluss,,,un.... vēl,, ja zin kāds tev bizness...:)))))
gintsgg 03.09.10
Gagarinam mute vaļīga ir tikai datorā , dzīvē viņš ir kluss un mierīgs puika .
JOHNNYR 03.09.10
Kapēc visi to gagaru tā apceļ? Ir jau viņam tā mute tāda vaļīga, bet ko tu padarīsi :D
JOHNNYR 03.09.10
Paiet gan, bet vēl jau foršais līdakzandartu laiks priekšā :)
gintsgg 03.09.10
Brālīti , pie Gagarina radīšanas es neesmu vainojams , bet vispār nemaz nebūtu tas par skādi .
Bralitis 03.09.10
Džoni - tālu viss likās tikai bērnībā :) Nepaspēsi pat atčoknīties ka ziemassvētki jau klāt ... tā tā dzīve paiet.........
JOHNNYR 03.09.10
Nē ko ta šie, samiem labāk raudas garšo, kādu vēdzelēnu jau noēd, bet ne jau monstrus :) Taču vēdzeļu cope vēl tālu :)
Bralitis 03.09.10
Gintsgg ka tik to Gagarina mammu neesi saticis tik daudz gadu atpakaļ -cik Gagarinam??:))) Tev tās tēvišķās jūtas pret viņu te arvien vairāk sāk virmot :)))
Kola ,es jau ar te trinos ,pat Akm ir izlīdis no alas un sāk interesēties par lotām :)

ZG vari jau sākt pulēt glāzītes - drīz būsim. :)
Copmann 03.09.10
Veedzeleem shis karstums bija par smagu un Daugavaa augustaa vareeja maniit dazhaada izmeera ljurbas, kuras mirushas peldeeja zaalee vai nesa straume, skats beediigs,maniiti arii kg un vairaak exemplaari.naaks veedzelju laiks tuvaak,tad redzees, kur kas palicis rudens zvaigznei...:)
zivgarnis 03.09.10
Mjāaa, kā mazais atrausies! :)))
gintsgg 03.09.10
Gagarin , es Tev apsolu , kad nākamreizi braukšu uz butēm , Vieplis būs līdzi .
kola 03.09.10
JOHNNYR, vispār Tev taisnība, bet labāk zīle rokā, nekā mednis kokā :) Vai tad sami Tavos krajos nav apēduši visas monstrīgās ļurbas? :))))
aigaigars 02.09.10
jāa atceros gan, nebiju gaidījis kkā
bet par to ka teici, ka no viepļa nobijos gan nebija taisnība :))
labi, tagad TV6 jāskatās :DDD
JOHNNYR 02.09.10
Nu nezinu nezinu koļa, manuprāt tajās vietās kur tu ķer trofeju nav :) Domāju ka karstā vasara vēdzelēm ne pārāk patika, jāgaida decembris tad Daugavā mostas monstri :)
gintsgg 02.09.10
Gagarin , es daudz ko esmu redzējis , ko Tu pat nosapņot nespēj . Atceries kā Tev mute bija vaļā , kad es Tev pirmo reizi piezvanīju ?
eMKa 02.09.10
:DDD
aigaigars 02.09.10
???? kur tu viņu esi redzējis?
gintsgg 02.09.10
Brusi , tas nekas , Gagarinam skaista mamma .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs