atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

epox59 30.08.10
vēl vakar cilāju,bet ko tas maina..
epox59 30.08.10
pēc gaļinieku brīvsoļa sieva aizdomīgi skatās ko lieku tur:):),bet savs stūrītis tik atvēlēts.
aigaigars 30.08.10
gint, nuja, man vēl līdz malkai tālu :))
aigaigars 30.08.10
epox, racis neesmu, jo dienā parasti nav tik auksts un naktī neroku, bet pēc tāda sala esu racis! ar cirvi apieties māki?
gintsgg 30.08.10
Gagarin , jā , bet Tu jau no tā neko nesaproti .
epox59 30.08.10
aigaigar vai nu Tu neesi racis pie -30 . vai nu fleitē,bet katrs dara kā grib.. var jau ugunskuru arī uzkurt :):)
Karlis_K 30.08.10
Man bi jūsu problēmas, vizuļi stāv atvilknē, bet ledusskapī alus :) Atceros vēl to jauko smārdu kad atver tārpu bundžu kura vasarā piemirsusies uz pāris dienām saulītē :)))
aigaigars 30.08.10
tādu, kas atļauj uz mežu bez malkas braukt? :))
gintsgg 30.08.10
Vajag LABU sievu apprecēt .
aigaigars 30.08.10
vēlreiz apstiprinās mans iepriekšējais komentārs :))
gintsgg 30.08.10
Tu redzēji cik bija butes , visas saldētavā , ar visu pārēju kas tur jau bija .
epox59 30.08.10
gintsgg-manas "vīru izklaides brīvā dabā" sieva atbalsta,bet spaini ledusskapī...:):):),ja nu Tev nav otrs ledlauzis!! :)
aigaigars 30.08.10
lieliem vīriem lieli ledusskapji :))
aigaigars 30.08.10
epox, paskaties cik pie -30 sasals mēslu kaudze un tad runā! pārdesmit centimetri un viss, ja vēl bieza sniega kārta tad vispār, nedaudz pacērt, palauz un viss notiek!
gintsgg 30.08.10
Ledusskapī apakšējais plaukts ir mans , tur man stāv 2 lielie spaiņi un 2 mazie .
epox59 30.08.10
cirvis-lomiks,lāpsta,caurumu ciet der :) varbūt Tavā pusē ziemas maigākas !!
aigaigars 30.08.10
spaini ... ledusskapī ... hmm .... :))
gintsgg 30.08.10
epox59 , es tās sliekas lieku spainī , trešdaļu spaiņa ar zemi , trešdaļu ar sūnām , vāku virsū un leduskapī iekšā , reizi nedēļā nomainu zemi un sūnas .
aigaigars 30.08.10
epoxīd, gan teorētiski, gan praktiski, ezeros uz baltajiem ziemā asari neņem, pēc motiļiem ne vienmēr var tikt, tāpēc rokam sliekas, un tieši tā, kā raxtīju!
epox59 30.08.10
aigaigar-teorētiski varbūt, bet praktiski diez vai...jo man tā bedre nav tālu jāmeklē labs kaimiņš:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs