atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

iistenais 28.12.07
lai neteiktu skalji bet kur vinjas mekleet seklaas vai dziljaas vietaas tik daudz upi paziistu
Breks 20.12.07
Nu vietu Tu nosauci tuvu īstajam, bet vietu, internetā neteikšo točno.
Girts7 20.12.07
Vai kāds ir bijis uz Bārtu uz vēdzelēm??? Un kā gāja.
iistenais 20.12.07
kuraa vietaa es dziivoju pie pashas abavas puure kandava ap to rajonu bet veedzeles nav traapiijushaas un nav arii dzirdeets ka kaads buutu dabuujis
Breks 19.12.07
Abavā vispār ņem tikai no vakara 5iem 6iem, līdz kādiem 10iem,tad tukšums, pēctam atkal no rīta ap 5iem līdz gaismai.
iistenais 18.12.07
kuraas upees tadag njem veedzeles netaalu no riigas un uz ko
Mēgināt jau var ! Pat sēžot uz stintēm viņa var paņemt , ir bijuši arī tādi dīvaini gadījumi , kad 0,2 mm žilku norauj :((
Gatizs 18.12.07
Man liekas, ka buus jaizstaiga lidz kanalam!
Mjā , Gati ! Bieži vien vēdzeles pa ziemu sāk ņemt jau krēslā un gadās , ka tieši tikai tad!
Laiciņš jau nav slikts , bet vai kanālā ir vēl vēdzeles ....? Es gan labāk brauktu uz upi vai ezerā pie Zirgu salas ,pie Dambja vecās upes gultnē, Ziemeļu pusē. Tas ka nāk zāles jau nav nekas slikts priekš vēdzelēm , makšķerniekam gan tikai sliktāk:))
Gatizs 18.12.07
Kā tu domā Roluk ir jega un kanālu iet, it ka limenis krities un zāles ar tā vairs nenes??!
Girts7 16.12.07
Tas bija bārtā.Es vakar arī biju un 1 izvilku un viena pie krasta notrūka.Bija trijatā un man vienīgam bija copes.
Nu šodien es biju uz Bārtu , līmenis krities , zāles nenāca un vēdzeles ar nebija , izņemot vienu ap 200-250 gr .
Girts7 13.12.07
Sveiki kas ir bijis vēdzelēs??? varbūt arī bārtas upē??
Gatizs 06.12.07
Tikko no Bārtas, baigā straume un zāles nes, kolēģis vienu vedzeli dabuja, zemmēra un tas arii viss.
Girts7 06.12.07
Nu kā ar vēdzelēm??? ir kāds bijis??
Girts7 03.12.07
Es arī sestdienas vakarā diju uz bārtu. Tev taisnība ka zāles vien nāk.Līmenis ļoti augsts.laikam jāgaida mazāks līmenis ja nē nav ko darīt uz vedzelēm.
Biju uz Bārtinieku - baigais līmenis , zāles ar baļķiem tikai nāca ! Vienīgam kuram tas patika bija bebrs kurš ar tumsu uzsāka savu darbu:))
Uz Dienvidnieku vecīt nav ko rīt darīt , tici man , rīt DR stiprs vējš , tur pa moli baigie viļņi ! Ja nu vienīgi d-moļa kanālā , tur ap šito laiku pagājušo gadu butes nāca - izmērs gan pašvaks , bet daudz!
Gatizs 28.11.07
Man atkal radaas doma aiziet riit liidz dienvidniekam, redzees cikos piecelshos, kaadas 4 naktis normaali neesmu guleejis.
Un moshk ar uz baartu 6dien jaaizlaiz, kors pagaajusho gadu aiz baartas un vartaajas satekas dabuuja padsmit veedzeles, lielaakaas 1,5kg redzees varbuut shogad arii veiksies!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs