Man liekās ka jāmēgina uz Bārtu aizšaut nedēļas nogalē ar famīliju, ja protams sanāks , tur jau ar līmenis noteikti cēlies...
Tieši gribēju prasīt vai nēsi bijis kanālā, jo bija doma aiziet rīt pastīties kas un kā!!!
Aizbraucu uz kanālu - tādas zāles nāk no ezera , ka pēc stundiņas jau pietika ar copi! Vispār nevienu neredzēju ka sēž uz ļurbinieku ....Pie Dienvidnieka ,ostas pusē vai bijušiem krimiķiem nav neviens mēginājis uz vēdzelēm ?
Nu , to mēs vairs neuuzināsim...
Varbut kads lašveidīgais??!
Bārtā,netālu no Vārtājas.Kamēr ar fāteri "iestiprinājāmies" tikmēs šim gruntenes sistēmu kādus 50m pavilka pa straumi , tā arī ārā nevarēja dabūt , kaut kas galā bija , bet aizķēries kautkur , kamēr norāva auklu.
Kur tad tu biji, kanālā, vai bārtā?
Biju uz ļurbinieku , divi ņemami ,300-500 gr ., cope no 20:30-21:30.
Ta jau būs jātic šitam copes lietu kalendāram! Ne līdakas, ne vēdzeles!
Tici man , es zinu kā tas ir!
Tāda ir dzīve, ja vēlies kaut ko tajā sasniegt.
Jansons, kā tev gāja vēdzelēs?
Nu baigi saspīlēts grafiks tev ir?
nu par taarpiem nevar sudzēties riktīgi makani, jaa rudusi tirgu nenopirksi un sakert aizlaist ar nav laika pa nakti darbs pa dienu skola, pa briivdienaam referati un cope!
Jā , ja tu lieto raudu , tad rudusis būs labāks , un var pat nedaudz apsālīt tos gabaliņus , tad tie paliek stingrāki un sāls izspiež taukus - smaržīgāka!
Vislabākie tārpi (no savas pieredzes) ir tā saucamie zilgalvji , lieli un ilgi paliek dzīvīgi.
Taa man liekas ka vinu taa arii sauc. Tarpi un raudas gabalinš.
Ku tas ir ? Pie Otaņķu tilta?Uz ko ta šīs ņēma - tārpeļiem?
biju izskreejis lidz bartai pie blekenes tilta cilveeku daudz viri seez uz veedzelem, mums diez ko labi negaaja 2 veedzelelites man liekas ka nebija mera tadeel atlaidam, lai paaugas!