ssup
13.11.22
janis94j [13.11.22]: Sveiki! Kā ar rezultātiem? Doma ir pamēģināt Daugavā, Jēkabpils apkārtnē, bet šķiet, ka nav par ātruJa nepamēģināsi, tad neuzzināsi.
janis94j [13.11.22]: Sveiki! Kā ar rezultātiem? Doma ir pamēģināt Daugavā, Jēkabpils apkārtnē, bet šķiet, ka nav par ātruJa nepamēģināsi, tad neuzzināsi.
Lūdzu iesakiet vietā Pierīgā, kur varētu pasēdēt uz vēdzelem, un dabut savu pirmo
visibal, 30.oktobris 2022, 19:06
aluspinte [25.10.22]: ..Aivis.. [22.okt]: Čau veči, kas jau sēž..Es arī Valkas pusē..
Es vēl nogaidu pagaidām..
Jautājums par Gauju, kāds sēž uz ļurbu, un kā rezultāti?
.. Pats drīzumā braukšu,būs arī atskaite. Tā kā padalieties arī pārējieNoķert var jau mēnesi. Ar izmēriem čābīgi. Mazo daudz, bet mazāk kā citus gadus. Mazs ūdens līmenis? Valkas pusē tā. Nezinu kur tu gatavojies sēdēt
tokito [22.10.22]: Daugavā kāds jau ir mēģinājis Vēdzeli noķert,vai vēl tomēr bik pa agru?vVirs pļaviņām novembri vajag. Tad būs.zemāk nezinu.
..Aivis.. [22.10.22]: Čau veči, kas jau sēž..Noķert var jau mēnesi. Ar izmēriem čābīgi. Mazo daudz, bet mazāk kā citus gadus. Mazs ūdens līmenis? Valkas pusē tā. Nezinu kur tu gatavojies sēdēt
Es vēl nogaidu pagaidām..
Jautājums par Gauju, kāds sēž uz ļurbu, un kā rezultāti?
.. Pats drīzumā braukšu,būs arī atskaite. Tā kā padalieties arī pārējie
Raiders [21.10.22]: Un kādi panākumi Aiviekstē?2h 2vedzeles