atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zebrus ezers

vovaans 21.06.09
skiperis paldies par info,brauksim otrdien pamēģināt!cik saprotu saliņa tur ir viena apmēram pa vidu kreisajā pusē?
skiperis 21.06.09
Evardsons. Tas izrunāts. Biju trešdienas pēcpusdienā no 16-20 pa nullēm. Ne uz dzīvo, ne uz dažādiem mānekļiem. Trīs laivas izbrauca krastā, kad mēs gājām iekšā un arī nevienam nekas. Vovaans. Sargam bija svaigi notīrīti kādi padsmit ''finierīši''. Esot noķēris pie saliņas.
vovaans 21.06.09
Sveiki kungi,sakiet ludzu ka ar brekšiem zebrū sastāv šogad? iepriekš paldies!!!
Evardsons 20.06.09
Dzirdēju , ka labi ķērās aizvakar zandarti zebrū, kā veicās? :)
sharix007 20.05.09
sogad neesmu bijis zebrusaa bet pagasgad biju tur pa nullem tur tas udens dulkains visus gadus un tas nau labi man ta liekas
Evardsons 18.05.09
Biju Zebrū viena Līdaciņa 1.5 kg, bet viena aizgāja :(!
Evardsons 28.04.09
Nu kā tad Zebrū tagad ķerās, kāds ir bijis?
Pats vienu reizi bet uz nullēm!
skiperis 04.04.09
Pats neesmu redzējis, bet bauma nāk no pierīgas copmaņiem. Varbūt aprīļo... :))) Evardsons. Auklu liec pēc savām izjūtām, ja mācēsi kausēt, tad tievāku, bet ja celsi pa gaisu.... Tavā pusē jau pagrūti atsniegt līņu vietas - sekla plata niedru josla. Ja nu kempinga līcī?Tu esi blakus, Tev labāk redzams. Ne asakas!
Evardsons 04.04.09
Cik lielu auklu līnim likt?
gulbis37 04.04.09
skiperi,Lielupee linji jau?udens taa kaa kafija....ja nu vienigi lichos kaut kur,bet tur jau vel ledus biskji ir....
skiperis 04.04.09
Esmu. ''Villiku'' pusē, bet tagad nebraukāju uz Zebru. Dzirdēju, ka Lielupē jau pirmie līņi ir noķerti. Ne asakas!
Evardsons 04.04.09
Sveiks Skiperi, Gribēju pajautāt. Cik noprotu esi kaislīgs makšķernieks,Vai Zebrū kādu līni esi noķeris?
Rūdis!
Evardsons 04.04.09
Pareizi, atceros.
skiperis 03.04.09
Evardsons. Protams, tikai sen Tev nav televizors plīsis... :)))
Evardsons 03.04.09
Nu jā, tur ir vieta kur tikt pie Zebrus, bet es neielaižu svešus, vai nepazīstamus cilvēkus! Tikai radiniekus vai ļoti labus draugus! Skiperi, vai es Tevi pazīstu!?
skiperis 03.04.09
Evardsons. Labrīt, Andžu- brāl! Re ku Tu arī esi te uzradies. Tagad varēsi pats visiem interesentiem pastāstīt par ezeru un kā ar Tevi piebraukšanu sarunāt, bet ceļu uz Tavu saimniecību es uzrakstīju pareizi - pārlasi uzmanīgāk. Es rakstīju, kā no šosejas braukt. Lai Tev veicās. Andris TV.
Evardsons 02.04.09
Skiperi-nevis pa kreisi bet pa labi no Bikstiem, starp citu nokļūt tur ir AIZLIGTS, tur ir privātīpašums.
Priekšā ir bomis.
skiperis 09.03.09
Vairis30. Vārdā viņam Andris, bet telefonu esmu pasējis.
Vairis30 09.03.09
Skiperis,
kā to lejascisku saimnieku var sazvanīt vai uz tevīm atsaukties
zans 09.03.09
Labākais piebraucamais ceļš ir uzreiz aiz kaķeniekiem, norāde uz Zebrus ezeru, tālāk jābrauc līdz norādei uz Latvijas valsts mežu laivu bāzi, pirms laivu bāzes jānogriežas pa labi un jābrauc līdz pilskalnam, kur lielākā daļa atstāj arī autiņus bet ekstrēmisti brauc pa taisno virsū uz ledus. Lai veicas, mums vakar trijatā visu dienu galīgi pa tukšo.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs