valmet
17.mai
Un šodien VVD baudīja makšķerēšanas kartes.
Tomas [16.mai]: Vejenem sakas istais laiks. Tas kam interese.Paldies rīt maucu.
rai6 [15.mai]: Pavel [12:01]: rai6 [Vakar]: BAigars [11.mai]: Kāds var pastāstīt ko Liepājā no mola ķer visi tie entie desmiti? Aizgāju līdz pirmajiem, tā arī nesapratu, reņģi, bullīšus vai vējenes. Bija pārāk auksts lai tur uzkavētos. Vējenēm tā kā par aukstu vēl.Kādu vizuli?
Tagad ķer no mola visu...gan reņģes, gan vējenes un bullīšusVakar no krastaLabdien. Vai jau sāka ķerties? Uz pludiņu arī?Pats es ķeru ar vizuli,bet gan jau var copēt arī uz pludu...bet nu tā zive ir,tik jāķer...
Pavel [15.mai]: rai6 [Vakar]: BAigars [11.mai]: Kāds var pastāstīt ko Liepājā no mola ķer visi tie entie desmiti? Aizgāju līdz pirmajiem, tā arī nesapratu, reņģi, bullīšus vai vējenes. Bija pārāk auksts lai tur uzkavētos. Vējenēm tā kā par aukstu vēl.Pats es ķeru ar vizuli,bet gan jau var copēt arī uz pludu...bet nu tā zive ir,tik jāķer...
Tagad ķer no mola visu...gan reņģes, gan vējenes un bullīšusVakar no krastaLabdien. Vai jau sāka ķerties? Uz pludiņu arī?
rai6 [14.mai]: BAigars [11.mai]: Kāds var pastāstīt ko Liepājā no mola ķer visi tie entie desmiti? Aizgāju līdz pirmajiem, tā arī nesapratu, reņģi, bullīšus vai vējenes. Bija pārāk auksts lai tur uzkavētos. Vējenēm tā kā par aukstu vēl.Labdien. Vai jau sāka ķerties? Uz pludiņu arī?
Tagad ķer no mola visu...gan reņģes, gan vējenes un bullīšusVakar no krasta
BAigars [11.mai]: Kāds var pastāstīt ko Liepājā no mola ķer visi tie entie desmiti? Aizgāju līdz pirmajiem, tā arī nesapratu, reņģi, bullīšus vai vējenes. Bija pārāk auksts lai tur uzkavētos. Vējenēm tā kā par aukstu vēl.Vakar no krasta
Tagad ķer no mola visu...gan reņģes, gan vējenes un bullīšus
Biju uz ziwmeliti .nāk smukas butes .butes nav ne vainas ko te muld plānās .piemēram man nepatīk tās treknas un biezas.tas tā nevar sacept.
rolis123, 9.maijs 2024, 12:26
Tomas [8.mai]: Nu ko,pirmdien u vejeniem pec plana.Jau ir manītas? Kurā vietā?
Jau ir manītas? Kurā vietā?