atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Bussunaave 25.10.20
Bet tu drošī uzraktinākamnedēļ , ka tev bij rekordraža pagājušogadu, ja nu tomēr kād aizmirst.
Bussunaave 25.10.20
Pagājušo gadu es saķēru rekordražu pēc svara.

Pravietis, 24.oktobris 2020, 18:15[/quote]

To jau visi šeit zina par tavu ražu. Nevienam neintresē ko tu pagājušo gadu noķēri. Tos tavus 50 kg pa 5 reizēm te simtiem makšķernieku ir izvilkuši. Tik neviens nav tāds ēzelis,lai kladzinātu to.
Bussunaave 25.10.20
Vējš pēcpusdienā mainās, tad arī zāle un straume pazudīs.
zivjumilis 25.10.20
Lūžņa, cilvēku daudz, straume, zāles, zivju nav
Babillon 25.10.20

Varētu teikt mencu sezona atklata
Babillon 25.10.20
Vējš nedaudz Pierimās un parādās bonusiņi
Spicais987 24.10.20
sirmaiss [24.10.20]: Un kā ar zivtiņām...ķeras ...
Baigā straume sākas, pūš visu krastā
sirmaiss 24.10.20
Un kā ar zivtiņām...ķeras ...
Spicais987 24.10.20
sirmaiss [24.10.20]: Kā ķeras miķeļbākas rajonā...kā ar zālēm...
Zālē praktiski nav
Pravietis 24.10.20
Neēsmu bijis pie jūras trīs dienas dad rakstiju ka ir pilns krasts ar biktām butēm .Tikai viens uzrakstīja ka tas ir normāli .Es arī tam piekrītu bet tagat visi te cepjas ka viņiem pie āķiem kaulainās kapēc nerunāja ka atkal tas brīdis pienācis ka pa krastu butes var lasīt ar maisiem? Jautājums jums profiņi cik redzu te kādi pieci ir .(itkā sevi uzskata.)

Dagniss, 24.oktobris 2020, 16:22

Katru gadu plekstei nobarošanās kondīcija ir bijusi savādāka. Pagājušo gadu es saķēru rekordražu pēc svara, bet zivtiņa bija mazāka pēc lieluma un biezuma nekā parasti, toties skaitliski tās bija daudz. Man patika aizpagājušā sezona, kad plekste bija labi uzbarojusies, bet skaitliski tās bija mazāk. Pat mazās lapiņas un plaukstiņas bija super biezas un tādēļ gastronomiski vērtīgas. Katru gadu vairāk, vai mazāk ir badmiras. Neesam ihtiologi, kas var noteikt, vai tā slima vai vesela, tādēļ aizdomīgās atstājam krastā, lai paliek lapsām, zeltainajam šakāļim varbūt vilkam.
sirmaiss 24.10.20
Kā ķeras miķeļbākas rajonā...kā ar zālēm...
ttoms112 24.10.20
ttoms112 [24.10.20]: Jūrkalnē zālē nedaudz no 14:00 pirmās divas redzēs kā būs vēlāk
Beigās 3 tikai izdabūju un arī normāli izliju līdz apenēm, sapratu kad jābeidz. MAKŠĶERNIEKU netrūka bija kādi 10 kas vēl palika cīnīties ar lietu un daudz vairāk zālēm...
Spicais987 24.10.20
Abavnieks [24.10.20]: Dagniss [16:22]: Neēsmu bijis pie jūras trīs dienas dad rakstiju ka ir pilns krasts ar biktām butēm .Tikai viens uzrakstīja ka tas ir normāli .Es arī tam piekrītu bet tagat visi te cepjas ka viņiem pie āķiem kaulainās kapēc nerunāja ka atkal tas brīdis pienācis ka pa krastu butes var lasīt ar maisiem? Jautājums jums profiņi cik redzu te kādi pieci ir .(itkā sevi uzskata.)Nezinu, kurš cepjas. Nevienu beigtu būtu redzējis neesmu. Tās, kas uz auklas asakas, noteikti izskatījās no kādām lielajām zivīm, un pēc gaļas satura uz asakas, diezgan rūpnieciski filētas
Kkadi līķīši peld pie mikeļbākas
Abavnieks 24.10.20
Dagniss [24.10.20]: Neēsmu bijis pie jūras trīs dienas dad rakstiju ka ir pilns krasts ar biktām butēm .Tikai viens uzrakstīja ka tas ir normāli .Es arī tam piekrītu bet tagat visi te cepjas ka viņiem pie āķiem kaulainās kapēc nerunāja ka atkal tas brīdis pienācis ka pa krastu butes var lasīt ar maisiem? Jautājums jums profiņi cik redzu te kādi pieci ir .(itkā sevi uzskata.)
Nezinu, kurš cepjas. Nevienu beigtu būtu redzējis neesmu. Tās, kas uz auklas asakas, noteikti izskatījās no kādām lielajām zivīm, un pēc gaļas satura uz asakas, diezgan rūpnieciski filētas
Dagniss 24.10.20
Neēsmu bijis pie jūras trīs dienas dad rakstiju ka ir pilns krasts ar biktām butēm .Tikai viens uzrakstīja ka tas ir normāli .Es arī tam piekrītu bet tagat visi te cepjas ka viņiem pie āķiem kaulainās kapēc nerunāja ka atkal tas brīdis pienācis ka pa krastu butes var lasīt ar maisiem? Jautājums jums profiņi cik redzu te kādi pieci ir .(itkā sevi uzskata.)
ttoms112 24.10.20

Jūrkalnē zālē nedaudz no 14:00 pirmās divas redzēs kā būs vēlāk
Abavnieks 24.10.20
Spicais987 [24.10.20]: Abavnieks [38m]: Lielie prieki. 2. reize jūrā, butīte ķerās, pēdējos parmetienos tīri labas. Un nu arī ne tikai āte, bet vimba jūrā noķerta. Zāle gan nāk kārtīgi, bet īpaši neiespringstam, iekožam un pa kādai butei ir katru pārmetienu.

Skumji, ka ļoti daudz maisiņu tiek izvilkts, un naktī pat plastmasas kastīte... Tāpat daudz zivju skeletu kopā ar zāli.Grasos tūlīt braukt uz mikeļbāku, ka diez tur ar zālēm?
Mēs zem Irbes ietekas. Zāle ir, diezgan. Bet kamēr kaut kas ķerās, var ciest :D
raketexx 24.10.20
Kas notiek Pāvilostā,kāds sēž
Spicais987 24.10.20
Abavnieks [24.10.20]: Lielie prieki. 2. reize jūrā, butīte ķerās, pēdējos parmetienos tīri labas. Un nu arī ne tikai āte, bet vimba jūrā noķerta. Zāle gan nāk kārtīgi, bet īpaši neiespringstam, iekožam un pa kādai butei ir katru pārmetienu.

Skumji, ka ļoti daudz maisiņu tiek izvilkts, un naktī pat plastmasas kastīte... Tāpat daudz zivju skeletu kopā ar zāli.
Grasos tūlīt braukt uz mikeļbāku, ka diez tur ar zālēm?
Abavnieks 24.10.20

Lielie prieki. 2. reize jūrā, butīte ķerās, pēdējos parmetienos tīri labas. Un nu arī ne tikai āte, bet vimba jūrā noķerta. Zāle gan nāk kārtīgi, bet īpaši neiespringstam, iekožam un pa kādai butei ir katru pārmetienu.

Skumji, ka ļoti daudz maisiņu tiek izvilkts, un naktī pat plastmasas kastīte... Tāpat daudz zivju skeletu kopā ar zāli.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs