atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Vakar copē Liepājā no viena mola no 20 -24 , kādi 4 kg ar butēm , izmērs labs priekš šī mola ...šoreiz labāk uz garneli ņēma nekā uz ruduša gabaliņiem ....
andreyea 13.04.08
Vai Saulkrastos var tagad noķert buti???
aigaigars 13.04.08
pa kadam ziwim iet runa ja pa butem ta ja pat loti jo tur ir akmenbutes
salvisozols 13.04.08
laba vieta ir staldzenee?
Viņs pa nakti nāk pie paša krasta !
aigaigars 13.04.08
kas ta ar 30-50m pietiek? es piem. uz butem metu wai nu lidz pari 1. seklim ai ari lidz pirms
Tā pat kā uz butēm .
aigaigars 13.04.08
cik talu apm jamet no krasta zutim
Vasarā zušus , par vējazivīm tik esmu dzirdējis , no moliem lielāka izvēle !
gabis 13.04.08
Ko jūrā vēl var kjert no krasta???
Nu īsais laiks sāksies , kad paliks silts , aprīļa beigas līdz Jāņiem apm . , tad tikai ap oktobri atkal paradīsies piekrastē ... Nu mencas visu ziemu ņem , arī tagad ... vislabāk kad pienāk reņges pie moliem !
gabis 13.04.08
Kad tad ir tas iistais bushu laiks??Un kad mencas vislabāk ķeras???
Tā varētu būt , ir bijis ka 0,35 mm auklu norauj ka špicku .... Nu īstais bušu laiks , jau tikai tuvojās , ta kā pāris menešus vēl varēs pavilkt !
gabis 13.04.08
Jaa man jau pat bail paliek iedomaaties,ka taads patsmitnieks piekjeras:)Es jau domaa,ka taada 5kg menca kaatu takaa spi4ku ievelk juuraa!!
Gabim , nē , man divas naktis bij jastrādā , tā kā nebiju jūrā ! Nu redzi , ja tāds uz 1,3 kg kārtīgi nocopē , tad iedomājies ka viņas sasniedz padsmit kilogramus ! Ir dzirdēti nostāsti par peldošām makšķerēm :)) Tagad atliek akmenieci izvilkt ....varēsi gitāri uzspēlēt uz auklas :))
aigaigars 12.04.08
kur ta tu biji
gabis 12.04.08
Aaa un pie Grobinjas nokanteets Toyota Land Cruizers:(
gabis 12.04.08
Nu Roli vakar biji juuraa???Es biju-nezinu kaadi 4kg butes un viena menca 1,30kg tagad es zinu kaada izskataas mencu cope:)un kaa pretojaas taads..
Nu no krasta uz labiem panakumiem var cerēt pēc jūras vēja ......
guniks 11.04.08
Jūrkalnē ar ko var noķert?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs