Vakar copē Liepājā no viena mola no 20 -24 , kādi 4 kg ar butēm , izmērs labs priekš šī mola ...šoreiz labāk uz garneli ņēma nekā uz ruduša gabaliņiem ....
Vai Saulkrastos var tagad noķert buti???
pa kadam ziwim iet runa ja pa butem ta ja pat loti jo tur ir akmenbutes
laba vieta ir staldzenee?
Viņs pa nakti nāk pie paša krasta !
kas ta ar 30-50m pietiek? es piem. uz butem metu wai nu lidz pari 1. seklim ai ari lidz pirms
cik talu apm jamet no krasta zutim
Vasarā zušus , par vējazivīm tik esmu dzirdējis , no moliem lielāka izvēle !
Ko jūrā vēl var kjert no krasta???
Nu īsais laiks sāksies , kad paliks silts , aprīļa beigas līdz Jāņiem apm . , tad tikai ap oktobri atkal paradīsies piekrastē ... Nu mencas visu ziemu ņem , arī tagad ... vislabāk kad pienāk reņges pie moliem !
Kad tad ir tas iistais bushu laiks??Un kad mencas vislabāk ķeras???
Tā varētu būt , ir bijis ka 0,35 mm auklu norauj ka špicku .... Nu īstais bušu laiks , jau tikai tuvojās , ta kā pāris menešus vēl varēs pavilkt !
Jaa man jau pat bail paliek iedomaaties,ka taads patsmitnieks piekjeras:)Es jau domaa,ka taada 5kg menca kaatu takaa spi4ku ievelk juuraa!!
Gabim , nē , man divas naktis bij jastrādā , tā kā nebiju jūrā ! Nu redzi , ja tāds uz 1,3 kg kārtīgi nocopē , tad iedomājies ka viņas sasniedz padsmit kilogramus ! Ir dzirdēti nostāsti par peldošām makšķerēm :)) Tagad atliek akmenieci izvilkt ....varēsi gitāri uzspēlēt uz auklas :))
Aaa un pie Grobinjas nokanteets Toyota Land Cruizers:(
Nu Roli vakar biji juuraa???Es biju-nezinu kaadi 4kg butes un viena menca 1,30kg tagad es zinu kaada izskataas mencu cope:)un kaa pretojaas taads..
Nu no krasta uz labiem panakumiem var cerēt pēc jūras vēja ......
Jūrkalnē ar ko var noķert?