Jā,kaut kā švaki jūrā.
Vakar biju Beltēs.No 11 līdz 15 galīgs tukšums,tad nedaudz pierima vējš un līdz 17 kādas desmt noķēru.Izmērs dažāds,bet varēja būt lielākas.Lielākās plānas,pēc nārsta,āda un asakas.
Nezinu kā Užavā vai Ovišos , bet Liepājā no moļa , pa stundu viena maza butīte ap 200 gr , un tā pati uz jūrinieku paņēma....
Sveiki! Vai kads nav bijis tagad uz butem Ovisi vai Uzava? Kadi rezultati?
Nu, lai tas kungs maksķerē aprīlī , pat maijā esmu noķēris , es nu dēļ saujiņu zivju nesēdēšu .... Viņām viens brīdis uznāk uz kadu mēnesi kad baigi ņem , kad jau tālāk viņas iet uz ezeru , cope ar vien švakāka un švakaka .....Aprīlī man liekās ka nārsts jau sākās pie ezera upītēm ...
To Roluks
Saki stinšu laiks iet uz beigām ?
Pēdējo reiz kad biju, kāds kungs stāstīja par stinšu copi līdz pat aprīlim, ko teiksi ?
Nē , es bišku pagaidīšu , tad gan jāmēgina būs .....
To Roluks- Vai Vēdzelēs neesi bijis?
Tad ir jamet mieru , stinšu laiks sāk beigties !
Tikko atgriezos no stincēm, no 14.30-18.00 knapi 31 galvu izsēdēju. Broļiem tikai šnabs lija iekšā, bet zivis laukā gandrīz nenāca.
Brālīši pie Mājas kādi 10 , vienam spainī kada saujiņa ar zivtiņām bija .....
Kas šodien ar stincēm Liepājā?????????
Sodien starp kuģiem cope švaka, katra zivs bija jāizsēž. Pa dienu 25 galvas.
Jā , rit jau Liepājā plusus sola 4-6 un lietu , tā kā koku vairs brālīšiem nevajadzēs .....
Es arī izpaudos, bet pozitīvi, bija interesanti tas, ka tikko leiši jokus taisa un troksni, tā man cope.
Es ar redzēju ..... laikam sagatavojušies bija , koku striķī iesējuši mētāja ar tādu entuziasmu , ka viens otrs Letiņš svešvalodā sāka izpaust emocijas :)))
Visu dienu ņēma tikai vienā dziļumā. Kad atradu dziļumu nofiksēju žilku aiz spoles fiksatora un tikai vilku.
:) Bija, bet man ķērās zivis, un izvelkot zivi tiek kustināts ūdens un neaizsalst. Bet pārsmējos gan, kā tie āksti leiši kokus meta:)))
Tur ledus nebija pie krasta ?