es jau liepaju maz zinu,var but kads var precizak uzrakstit ka tur var aizbraukt.
To Roluks
Paldies par norādēm un ieteikumiem. Tā pat kā Tu un Breks arī šodien pabiju pie "mājas". Laikam nebīju kārtīgi gatavojis un vajadzēja laiciņu lai uz vietas saprastu kas pie kā turas un kurā brīdī jāpiecērt. Laikā no 13 līdz 17 tikai 1 kg, bet man patika :)
Liepājā ir tāds veikals "Māja"
Garšīga gan tā zivs ir , sataisījām gan marinādē , gan tomātu mērcē , gan vienkārši uzcepām - nu pa pirmo !
Es ar shodien biju uz stinteem, pie fontika, paaris stundaas, kaadi 4kg bija, copeeju uz rengi un stinti, ar rengi baigaa nemshanaas, shvaki turas uz aaka....
Tik daudz copmanu sen nebija redzeets kanalmala, vīrs pie vīra....
Nu jā ar vienu nēga gabaliņu pus spaini jau var izvilkt un vēl turēsies uz āķa ......Ar to stinti , tik vairāk ap āķi ņemies nekā makšķerē !
kura vieta tiesi ir tas ,Majas,
kura vieta tad tiesi kerat stintes.
Man ļoti laba cope bija uz nēģa gabaliņiem.
Mans ar bija pie "Mājas", 2,5 stundās 70 galvas, rīt arī braukšu, ja kāds vēlas braukt līdzi no Kuldīgas ap 13, rakstiet.
Šodien izmēgināju uz stintēm stintes gabaliņus ( jo citu nebija ) , kādi 3 kg ar zivtiņām , bet izmērs šodien labāks nekā iepriekšējās dienās ... Vietas pie "Mājas " jau aizsistas pa dienu bija !
Breks Pie vilņiem sardziņam nebūs tolkas,labāk kātu,bet grūti pateikt ar kādu spici.Tas atkarīgs no vēja.
Nē , to es visretāk lieku , parasti rengi , ķilavu , raudu utt.
Nu jā , teleskopenei jau jūtīgs tas gals , citi jau liek sardziņus ....
To Roluks-kā sardziņš strādā spicīte???
Nē , licenze no Dzelzceļtilta tikai vajadzīga ! Nu vismaz tā visu laiku bija !
Licenzes tu vari pirkt pie leišiem,tas jokam.
līdz travajtiltam itkā licenzētās robeža
Tur nav paredzēta licenze !