atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Nekas prātīgs tur nebija ceturdien .....
aakkis 08.02.08
Uzrakti cik bičkus noķēri(tas bički čornemorskije ja zini),ja laid uz Ziemeļu mola.
Breks 08.02.08
Nu laižam rīt uz Liepājas molu, man vēl divas vietas brīvas, izbraukšana no Kuldīgas ap 9.30.
aakkis 08.02.08
Tikai es upes zivju gabaliņus (raudu,asaru),lašveidīgos uz sviestmaizēm.
Breks 08.02.08
Kur esi pazudis, vai internets neiet, kā iet jūrā?
Jā nu mums ta spiesta lieta bija , bet viens otrs foreles un lašu gabaliņus regulāri liek , nu garneles man liekās katrs otrais izmanto .
Breks 30.01.08
Izvirtuļi GGGarneles un ffforele ha ha ha.
Biju aizlaidies līdz jūrai , aiz Saraiķiem - nu baigie viļņi plus zāles , dabūjām braukt atpakaļ , aizbraucām uz Sarkano moli, pa 10-15 butēm katram bija , izmērs cepjams . Nebija normāla zacene , tikai garneles un forele .......
Nu pa nakti tik tiešām vētra bija , šodien vēl neieteiktu uz Zaļo iet , bet rīt varētu mēgināt . Pašlaik tāds vējelis pieturās , tīrais Rietums 12-15m/s....Vispār uz to zaļo vairāk vai mazāk pāris ejoša vietas tik ir ....Var mēgināt arī uz Sarkano moli , tas ir karostas pusē !
Breks 26.01.08
Rolukam
Kāds laiciņš Liepājā, kā Tu domā vai uz Zaļo šodien ir vērts līst?
Molis Liepājā , kas atrodās pie Karostas kanāla kreisā pusē , Laumas raj.
Breks 21.01.08
Kurš ir zaļais molītis???
Šodien čoms pierunāja aizlaist uz zaļo molīti , normāls pūtiens un normāli viļņi , bez aukstas dušas neiztikām ! Rezultātā kādi 3kg ar butēm , principā vienīgie mēs tik bijām uz moļa ...
Pats zināju ka nekas neņems , bet tomēr uz pāris stundiņām aizbraucu , neviena cope , plus vēl baigie viļņi !
Breks 15.01.08
Rolukam> Vai vakar biji uz jūru, ko noķēri?
Breks 15.01.08
Vai vakar biju uz jūru?
Breks .Nu ir tādi tārpi , dzīvo kanālos ,smilktī ,jūras ūdenī . Ļoti laba ēsma visām zivīm , kurām ir kaut kāda saistība ar jūru .Tikai dēļ butēm neieteiktu ar viņiem ķēpāties .
Nu uz ko tad Tu tās mencas ķersi ?
lokainais 14.01.08
Hmm.
Jāpadomā.
Nu redzēs kā būs.Varbūt tiešām aizbraukšu paprovēt.
Par tiem es ar runāju! It kā zāles ar nemanīju .....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs