uz dienvidnieku neesmunemaz bijis un nezinu kur un uz ko labaak kkeras :-))) ir vecci staastijussi kad mencas labi nnem uz sillkki???? un buteem arii liidakas galla patiik???
roluks7
neesmu gan kas tie par veeziissiem????
Tad kad sāks butes ņemt uz Ziemeļa mola, tad būs vairāk cilvēku nekā lielveikalā .Pilns ar leišiem , baigais kolhozs- es tur nemaz neeju.
Vīri, paldies man baigi jau sagribējās kādu buti noķert- noteikti pamēģināšu. Speciāli aizbraukšu uz Liepāju.
Var jau būt ,ka uz garneli esi labāk dabūjis . Man viens copmanis centās iestāstīk ka uz Ziemļnieku labāk ņem uz garneli , bet uz Dienvidnieku uz gabaliņu. Es kādreiz regulāri liku uz gruntenēm gan raudu gan garneli , parasti kur bija rauda tur bija bute ,sanāca ka garneles pašam bija jāapēd. Neesi mēģinājis makšķerēt uz tiem vēzīšiem kas pie moliem - pamēģini ,nenožēlosi.
nu biezzi vien gadaas kad nnem tikai garneli un parasto zivtinnas gabalinnu nemaz negrib..... vislabaak tomert esmu dabujis tiessi uz garneli.....
Makšķerēju tikai uz grunteni, uz 3 āķiem . Par ēsmu labi der raudas , ruduša vai renģes gabaliņi , sliktāk ir uz gernelēm. Ieteiktu paņemt arī tārpus ,jo pie moļiem izņemot buti pienāk ļoti daudz citas zivis . Nu , ne asakas.
Pāris vārdos pasaki lūdzu, ar kādu makšķeri tu copē(pludiņš,gruntene) un uz ko? Es ļoti gribētu pamēģināt.Paldies.
Sarunas par pasākumu "Puzes ezera Lielās balvas izcīņa". Sīkāk par pasākumu skatīt šeit.
Rolukam7. Klau kādas atļaujas ir vajadzīgas, lai ķert jūrā no moliem?
Pirms 4 dienām uz Dienvidnieku biju- 2 dabūju normālas pa 3 st., zāles baigās.Domāju ka laiks norims tad zivei arī jābūt.
pirms 2 nedellam liepaajaa uz ziemella moola 3 butes no 17:00 liidz 02:00
Sarunas par pasākumu "LR kausa izcīņa karpu makšķerēšanā - Valle 2008". Sīkāk par pasākumu skatīt šeit.
Viņām jau tā mutīte pašvaka priekš lieliem tārpiem. Pagājušo rudeni sēžot uz brekšiem trāpijās pa vienai, es uz mēslu tārpiem makšķerēju.
Sīgas!!?? domāju ka vērts meiģināt ar lielām sliekām!! bet pilnīgi droš nesmu!!
kāds varbūt zin uz ko sīgas labāk ņem?