Ar nokavēšanos. Pāris dienas atpakaļ ar kolēģi abiem pa 12kg. Tas Užavas pusē. Cope sākās ap 21 kārtīgi.un līdz rītam bez bez atelpas. Ņēma uz garneli un reņģi.

Nodarbe klusajā copes laikā. Užavā pēc saulrieta it kā kāds būtu ieslēdzis copes slēdzi, butes nāca ārā nepārtraukti daudziem, līdz saulrietam klusums. Užavā uz nakti tauta apmēram kā rokkoncertā. Pēc saulrieta kas atbrauca uz copes vietu uz katru pusi no bākas savu puskilometru bij jāiet. Visumā nu dikti laba atpūta pie jūras
Vakardienas 16:00-9:00 šodien. Starp Lūžņu-Miķeļtorni. 37 gab viduvēja izmēra butes. Vislabāk ņēma pirms tumsas tālajā distancē.Reņģe un garnele ar ķiploku. Austrumu vējš un pilnmēness neko neietekmēja. Ļoti laba atpūta un labi atklāta sezona.
Sveiki vīri! Kā ar butēm Jūrkalnē vai Liepajā uz ziemeļu ? Vakar biju Lūžņos cope tīri labi gāja bet no rita klusums
ffigura
kas par jokiem? Kur vaina - vējš, straume, zāles vai pilnmēness? Kā tik traki var būt.
Labdien! Jūkalnē, 10.09.2022 no plkst.14.00 līdz 20:30 bute neviena! Tas pats arī apkārtējiem copmaņiem. Nulle!
Paklau, kuri bija 9.augustā pie buras , pie pašas ieejas ar tumbu , padod zinu ļoti meklēju vienu dziesmu nekādi nevaru atrast .
Man garšo ar ikriem. Kad vispār parādās butes pilnas ar ikriem?

Videji 250gr, neķidātas.
kā Liepājā uz ziemelītī vai zaļo molu pie karostas izgriežamā tilta? Kāds varbūt var padalīties?
andza119 [10.09.22]: Iss [15:26]: Ziemupe butes iet griezdamās.tālu met ?
Nē nokrasta lidz pirmajam sēklim.
Esmu Kolkā no 17:00-18:21 pagaidām 0. Jūra stirpi atkāpusies. Atradu vietu, kur aizmest starp pirmo un otro sēkli..tas uz garneli
Iss [10.09.22]: Ziemupe butes iet griezdamās.
tālu met ?
Užavā 4 butes. Arī attālums 100 m rezultātus pagaidām nedod. Pie buras viens otrs metrus 50 brien jūrā, dikti tur ūdens atkāpies.
Miķelbākā pagaidām nekā, viena bute
Ziemupe butes iet griezdamās.
Bute ir, ja brien pat daudz.
Austrens dzen pleksti jūrā, nesviliniet naudu bezjēgā. Ja nu vienīgi šaujat 2 zaķus ;)
Es ar kājām slinks aiziet, veči dzenās no platā gala. Nu jums ir akna :D
Inars, 9.septembris 2022, 23:51
Nav tik traki, kaut kas jau ir arī pie tā vēja.
Process ir svarīgs, jūras aura ;)
Cope bij laba Lūžņā no 20:00 līdz 4:00 spainis pilns kopā 9,5kg
Jaunciemā sezona atklāta, bet nu nekā prātīga - sīkie:(