atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pavadiņa

maituputns 09.06.11
ģitāras stīga nr 2, tā es vismaz prasu mūzikas veikalos un mani saprot :)
titāna pavadiņas ir labas viennozīmīgi, un jo vairāk titāna būs iekšā jo cietāka viņa būs.
burtnieks 09.06.11
Vislabākās sanāk no basģitāras stīgām.
Vairis30 09.06.11
Sakarā ar to, ka es PILNĪGI NEKO nesaprotu no ģitāras stīgām, man arī noderētu informācija kādas tās stīgas ir nepieciešamas priekš pavadiņas?
antonsb 09.06.11
pagaidam pasas labakas pavadinas ar kuram esmu stradajis ir titana pavadinas!!!viena pavada man ir uz kuras jau ir nokerts 5o lidakas un nekadas vainas!!ir ka jauna!!
maituputns 09.06.11
stīgām nav ne vainas izmantoju to pašu ģitāras stīgu uz tviču līdakām. ciets materiāls, ja ir saliekta var iztaisnot, plus var redzēt vai cope bijusi!
kaspars71 09.06.11
Kādas vispār atsauksme par ģitāras stīgu pavadiņiem??? (Ja ir kur šeit jau aprakstīts iemetiet linku, meklēju, bet netradu). Nopirku otro stīgu līdakām.
Zivnieks 15.02.11
paprovē šamo pārraut...man personīgi flou ļoti nepatīk, jo viņam izturība ir gauži švaka, tamdēļ to nelietoju vispār...bet no šī portāla ir vīri, kas priekš DropShot un vēl viskautkam ar to tik vien strādā
xVimbax 14.02.11
Sveiki!
Nopirku veikalā fluorkarbona auklu,0.16mm oranžā krāsā uz viņas rakstīts "ice line"
Griebēju pajautatāt,vai tādu var izmantot arī vasarā priekš pavadiņas pludiņmakšķerei?
Kautkur lasīju,ka ar viņu mazāk pinķerējas un atrāk grimst!Tas tiesa?

Paldies!
imzis 11.11.10
Urmass un aakki, nu nezinu kāpēc tad lietojat tik tievas tās fluorokarbona pavadas, man ir tāda uz 150LB, nu neteikšu ka viņai ir vāja izturība, ZALT ražojuma, bet loģiski, ka pats ar tādas var taisīt, jo tas ir easy...un izmērs viņām ir kāds 1mm, varbūt pat vairāk...katram pašam savs labākais risinājums..

Starpcitu, tās caurulītes ar ko spiež titāna pavadu kopā, jūs lietojat parasto vienkameras vai ar diviem kanāliem..?!
maituputns 11.11.10
vispār kā lai zin kādu izmēru vajaag. man materiāls ir titāns, uz kādiem 13 kg testu.
usurs 10.11.10
Maituputns ...
...Albakorā ir caurulītes ,poļu un itāļu ...
...diametru diapazons plašs...
...tur pašlaik ir puscena gandrīz uz visu preci...
vieplis 10.11.10
MP, Cabelī ir American Fishing Wire "piedurknītes" - mazākais izmērs 0.8mm.
maituputns 10.11.10
btw paķeršu no cabelas, caur tevi :)
maituputns 10.11.10
0.6 bik par lielu vajag mazāku
trokiis 10.11.10
vieplis 10.11.10
MP, 0.6mm varu tev iedot, tās pēdējās Daugavgrīvas bodē savācu.
:))
maituputns 10.11.10
paaaldies!
vieplis 10.11.10
MP, Forelītē, Albakorā, Salmo.
:)
AndrisABC 10.11.10
Caurulītes redzētas pie Bloma, Albakorā
maituputns 10.11.10
nu ceru ka vieplis iemetīs šeit aci :) mož vēl kāds :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs