atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pavadiņa

copnix 31.05.10
legionars 16.04.10
Tencinu,tur tiešām mezglu ir pietiekami:) visiem gadījumiem!
aakkis 15.04.10
legionars 15.04.10
Kurš zin labus āķu un pavadiņas siešanas mezglus,kas minimāli samazina auklas izturību???Ja var,pievienojiet zīmējumus!
Es lietoju pavadiņu no 10 cm-20 cm svinu lieku tikai uz pamatauklas
Rolis 04.07.09
ok.paldies par info
Ja visprastākā pludiņa sistēma , tad 20-40 cm (apmēram )
Uz pludu visbiežāk svaru liek tikai uz pamatauklas ...
Par pārējo tā pat nav skaidrības ....
Rolis 04.07.09
man vajag uz pludu.
Pavadiņa no 3 cm -1 m (apmēram ) , svaru liek gan uz pamatauklas, gan pie āķa uz pavadiņas...
Nevar jau saprast par ko Tu īsti raksti ?
Rolis 04.07.09
Cik aptuveni jābūt garai pavadinjai? un kur jāliek svins? Uz p.a. vai pv.? Ja nekļūdos tad bija uz pavadiņas ja?
Var likt griezuli...palīdzēs !
Guntis.N 26.06.09
Kas jādara lai nepītos pavadiņa? Vai starp pamatauklu un pavadiņu var likt griezuli? Vai starp p. a. un pav. jābūt kādai noteiktai procentuālai starpībai? Iepriekš paldies!
orests 09.06.09
aakkis...Es nelietoju pītās auklas. Pīto daudz sliktāk ņem.Arī nekādas sistēmas nelietoju. Pasaules prakse,pasaules pieredze....tiktāl jau esam ka piebarošanas piejaucamās smiltis,zeme,jāved no ārzemēm,jo tā ir Super Ultra Pluss. Pardon!!!
aakkis 09.06.09
Ar 0.2mm ja pītā,tad jau tas ir nopietni un dīķis vēl nav pārāk aizaudzis.Katram savs paņēmiens,bet pasaules vadošie karpu makšķernieki lieto pavadiņas visās karpu sistēmās.
orests 09.06.09
Tākā es laižu ar pludu un tikai uz karpām,es nekad nelieku pavadiņu. Labāk jau likt 0,2 bez pavadiņas nekā 0,3 ar 0,2 pavadiņu.Jebkurā variantā sējuma vietā trūks ātrāk nekā bez pavadiņas. Agrāk jaunībā Gaujā liku,bet tur bieži trāpās čakārņos noraut visu padarīšanu.Vienkārši ir tā,ka ar pavadiņu nepazaudēsi pludu,bet biežāk pazaudēsi zivi. Es vispār nesaprotu tos puņķīšus,pavadiņas,griezulīši,vēl nezin kas. Tad jau nav brīnums ka lielais noraujas,bet mēs taču gribam lielo. Kautgan man bija paziņa kas meta krustus,kaut tikai nepieķertos lielais. Ne asakas!
Evardsons 06.05.09
Es gan pazīstu! :P
Ja runa iet par pludiņmakšķeri ...
Es tādus cilvēkus nepazīstu :))
Evardsons 06.05.09
Nu arī fakts, ka noraus visu sistēmu, bet nu tās pavadiņas ir tā- ir cilvēki kuri lieto, un cilvēki kuri nelieto, es ne īpaši lietoju, slikts jau tur nekas nav, bet! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs