atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Līdakas

sorb 31.05.10
Ieliec adresi, bus intresanti paskatities..
aakkis 31.05.10
Vairāki video par līdakām kuriem interesē.
aakkis 30.05.10
Un galvenais inspektori nevar iedomāties!Ko tie bērni tos balonus pametuši!!!!!!!!!
aigaigars 30.05.10
lielākai līdakai ar der, piemetīsies sirdstrieka no sprādziena :D
aakkis 30.05.10

ko tik neizdomā!
rongo 29.05.10
paldies par padomu nemsu vera.peec tam pateiksu kaa gaja
jurciks 29.05.10
rongo.vēl var būt tāda lieta-aukla cieta un uz kasetes uztīta par daudz un brūk nost.
jurciks 29.05.10
tajā sačokā divas tādas var iebāzt.nu bļin copmaņi,noķert var,bet no zivs baidās:)
gulbis37 29.05.10
labais video,riktiigi krievu stilaa:)
mirtins 29.05.10
rongo - monofīlā aukla, līdz 0,3mm, pavada ar griezuļiem. Paskaties, kas tev ar spoli - vai uztvērējrullīts griežas un vai vispār tāds ir. Ja ir, tad auklai nevajadzētu vērpties.
rongo 29.05.10
.esmu galigs iesacejs.man tads jautaajums speciem.man uzdavinaja katu spininga 2,5m kadu auklu tit uz spoles ja es metaju rotinu tads videjs ne mazs ne liels cik esmu redzejis.jo netieku skaidriba ar auklu uztinu 0,22 visu laiku pinas,kaa atspere staigaa.un ka tur ar testiem.paskaidro ja nav gruuti.paldies
Jurnieks 28.05.10
Sveiki, vai ir kāds info par to, kas notiek Tērvetes Gulbju un Zebrus ezeros???
Vairis30 24.05.10
Tā ir ka uzķeramais domāts priekš raudām un ir daudz "Gudri" mācītāji
aakkis 24.05.10
Nu mākslinieki!!!!
raitis_c 21.05.10
Ir odma 6dien uz M. Baltezeru aizbraukt Līdakās, bet uz dzīvo. Tā kā būts tur tikai 1x, tad varbūt kāds var ieteikt kur labāk nobāzēties līdaku ķeršanai uz dzīvo? Laivu ņemšu pie Simsona :) un tad no bāzes uz kuru pusi labāk airēt?
Paldies.
aakkis 16.05.10
Tādi gadījumi ir bijuši vairāki,gan izvilktas,gan aizmukušas.Bet vakar tīrot ~3.5kg līdaku,baigi pilnais kuņģis,atgriežu,a tur trīs raudas ~100...150gr,ņemot ārā jūtu kaut kas tāds ciets vēl.Sāku pētīt,tādi akmentiņi kantaini 1 kapeikas lielumā,izlasīju sešus gabalus.Cik līdaku nav notīrīts-tūkstoši,bet nekad nebiju ievērojis tādu saturu.Laikam jau viņām grūti pārstrādāt tās nārsta raudas un tās kā vistas akmeņus rij.Tāpēc arī bieži pa pakaļu iznāk ārā tāda masa,kā cementa pļura.Iedomājaties-cik stipra ir kuņģa skābe,ka to visu var saēst.Tiesa,daži jau bija skābes iedarbībā apdrupuši,bet daži pilnīgi veseli-gaiši pelēki.
daddy_j 14.05.10
forši! pašam jaunībā tāds gadījums bija, bet lielā protams aizmuka, jo nebija tādu monstrīgu sačoku...un znotam tāds gadījums bija ālandos, kad vilka mazo, bet šai uzklupa lielā...arī aizmuka...bet ar pacietību trešajā dienā dabūja arī lielo rokā... :))
edgaa 14.05.10
Tādu kadru vienreiz dzīvē var tik nofilmēt. Tiešām super
Vairis30 14.05.10
Nu šitas tiešām super, es varu saprast to puiši priekus
aakkis 14.05.10
Viens metiens un divas līdakas=10.2+3kg
izvelk šie vīri

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs