Visas līdakas vēl ir pa zālēm.
Šodien bijām līdakas un nekā diža. katram 5 mazas lielakaa apm 500g :D un 1asaris ap 100g. Vēl nav sākušas ņemt? cik skatos ie bildeem sak paradiities lidakas. =/
Sveiki! Ir doma braukt paspiningot Alūksnes ezerā. Ir kādas idejas, kas tur šoruden topā? Vobleri, rotiņi, gumijas?
nav taada labaakaa laika, vienkaarshi ej un ker!
kādos laika apstākļos, no rīta vai vakarā labāk iet ķert līdakas
Gribetu zinat: kas ši ir pa lidaku?
Links
jau 3 nedeelas moku Lielupi, viena divniece un 3 kriminaali, sat tad kaads assuks peikeras viens no viniem 700gr a taa nekaa vairaak...skumji
Pagāšo nedēļ biju uz copi aizbraucis uz ezaru pilniigaakaa bezcope bija , noleepumu aiziet pameetaat spini un rezuultaaataa Viena 1,40 kkur 2 zemeera kuras atlaidu :) un vel divas naaca pakall gumijas zivtiņaj bet nepaņema :( un tiessi tajaa dienaa to gumijas zivtinnu biju nopircis un izmeegginaaju un straadaa uz visiem 100% :)
Starp citu, kāds Babītē ūdens līmenis???
He, paziņas pagājušo 6-dien karpu dīķi uz dzīvo 13.5 kg zaļo krokodilu pieveica!!! :)
Ar dabu vairs nav labi un pie visa vien esam vainojami mēs paši - cilvēki :(
Līdakas, laikam ka, pielāgojas kādām izmaiņām un nebūs brīnums, ja tām mainīsies nārsta laiki. Man pirms trīs nedēļām arī viena tāda bija ar ikriem. To tik pamanīju mājās pārbraucot :( jo tā būtu laidis vaļā lai peld tālēs prom. Tagad katru savu noķerto zaļsvārci paspaidīšu un pārbaudīšu :)
Ne Tev vienīgajam tādas gadījušās!
hmmz, vakar noķertajai līdaciņai vēderā ikri... wtf?
13.09. Lielupe pus dienas pa tukšo. Ūdens līmenis
zems. Dēlam pa zālēm 7 zemmēri !
jalaiz rita vidzeme veci sak rosities un stastit ka sak nemt
sodien venta uz baltu gumiju aizgaja pie niedreem nenormaals suķis. tadu es savaa muzza pat dziive neesmu redzeejis. nociinijos kadas15 min un besaa tik un taa:(((((((((((((((
Jāprovē pēc puzdienas izbraukt. Vējš gan ziemelis, bet līmenis zems.
Es pagājušonedēļ pievienojos gapp boikotam un nekur nelaidu mērcēt kātu :) Šijā nogalē būs gan vien jābrauc pamētāt uz ezera :)