Plesigais Tu par daudz kandzhu dzer.
Arí esto dariju,bet nacu pie prata un apstájos.
Bet tas nenozímé,ka esmu dusmígs.Man patík ieliet,D
Arí esto dariju,bet nacu pie prata un apstájos.
Bet tas nenozímé,ka esmu dusmígs.Man patík ieliet,D
Mani nevarétu saukt par C&R fanátu, nu nekádi.
Kjeru péc sirdsapzinjas,ir arí kad grékoju.
Zemmérus nenjemu nekad,kaut arí palieku tukshá.Draugs par to pukojás,bet es itiepígi nenjemu....
Lieguma laiká necopéju.
Neviens mani to nemácija un neviens nekad neietekmés.Ar laiku nonácu pie tá pats.
Vnk,sapratu,ka tá ir dzíva radíba,tapat ká kaut vai suns,kakjis.Tikai runát nemák.Iedomajies,ja zivis mácétu runát....súdígi,makshkerét neietu,D
DSV, 27.aprīlis 2018, 22:25
Zemmérus nenjemu nekad,kaut arí palieku tukshá.
Lieguma laiká necopéju.
Neviens mani to nemácija un neviens nekad neietekmés.Ar laiku nonácu pie tá pats.
Vnk,sapratu,ka tá ir dzíva radíba,tapat ká kaut vai suns,kakjis.Tikai runát nemák.Iedomajies,ja zivis mácétu runát....súdígi,makshkerét neietu,D
DSV, 27.aprīlis 2018, 22:25
DSV [27.04.18]: Mani nevarétu saukt par C&R fanátu, nu nekádi.Hallelujah, DSV muuseejais!!
Zemmérus nenjemu nekad,kaut arí palieku tukshá.Draugs par to pukojás,bet es itiepígi nenjemu....
Lieguma laiká necopéju.
SWE tos "kūpinātos" dēvē par maikldžekson! :)
urmaas, 27.aprīlis 2018, 22:16
DSV [27.04.18]: Paskaties smuku filminju par lídakamTas taču slavenais gids Antons..C&R fanats no Baltkrievijas. Ja Tu gribetu copet pie viņa, butu japaraksta dokumenti, kur viens no punktiem, ka visas lidakas tiek atbrīvotas.
https://www.youtube.com/watch?v=TRuc2OMUxL0
Bet filma súds,neko nevar shie nokjert.
Jáskatás par zandartiem,D
DSV, 27.aprīlis 2018, 21:40
Laab pofig to dumoJāni, eju padzjigot uz upi
apelsins, 27.aprīlis 2018, 18:14