atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Gumijas zābaki

wilnis28 20.12.10
kamēr atnākuši līdz cēsīm cena cēlusies! :D bet varbūt vnk cits modelis! :)
derexx 20.12.10
tikkai vini nemaksaa 34 , bet gan 27 ls
wilnis28 20.12.10
skaidrs- 99% ka ņemšu- un tad ugunskristībās uz peipusu! :D
derexx 20.12.10
wilnis 28 es domaju ka mees runajam pa vieniem un tiem pašiem zābakiem pret sersnu toch nesagrieziisi un kajas ar buus siltas.
wilnis28 20.12.10
ok! paldies! :)
mirtins 20.12.10
wilnis28 - diemžēl par norfiniem neko nevaru teikt - uz aci materiāls līdzīgs. Lietojis neesmu. Uzmet NG jautājumu, viņš mācēs atbildēt visprecīzāk.
derexx 20.12.10
Nule kā pāris dienas atpakal iegādāju Norfin lappland zābakus pagaidām esmu loti apmierināts un neko labāku man nevajag.
wilnis28 20.12.10
skiet firma bija norfin. cena 34 ls un šamējie uz cenas birkas sola -50 grādu izturību! :) bet vai sērsna vinjus nesagriez ja peipusaa gars gājiens?
mirtins 20.12.10
wilnis28 - ja runa ir par polijā ražotajiem putu zābakiem, tad es tos lietoju vairākas sezonas. Saplīsa iekšā ievelkamā zeķe, a zābaki ir joprojām:D
urmaas 20.12.10
ja izlasīsi pēdējās 5 lapas,tad pat pārdevējs tev tādu informāciju nevarēs sniegt!
:)))
p.s.
pats nēsāju,nav ne vainas.
:)
wilnis28 20.12.10
esmu iesācējs! taisos pirkt zābakus copei ziemā! esmu noskatiijis ljoti viegla materiāla zābakus- bet nez kapēc nav ticības to izturiibai! kaadas ir atsauksmes par vieglajiem zaabakiem vai kaa vinjus sauc! :)
Zivnieks 10.12.10
powerpro
par trapperi piekrītu - man izdevās gandrīz vienu sezonu ar šamiem noskriet :((( a par blizzardu arī savu vidokli kaut kad nesen šeit paudu....labāk no cabelas paķer kamik gorilla (nesen pie tādiem tiku un man viņi dikti patīk) labas asauksmes ir arī par putiniekiem (nākošos ņemšu šitos) norrfin Lapland, vai arī tos poļus par kuriem te visi runā :))))
powerpro 09.12.10
Zivnieks

Skaidrs,tad jau tie zābaki ir mēsli,ja jau tik zema kvalitāte. Varbūt jāpērk NORFIN Blizzard
V.S.O.P. 09.12.10
Kilka

Tev taisnība :(((
daddy_j 09.12.10
viepli - iekšķīgi vai ārīgi? :)
vieplis 09.12.10
Jā, Daddy. Auksts kefīrs ar tomātu sulu otrā rītā ie prīmā.
:))
daddy_j 09.12.10
kilka - ar tomātu sulu tikai baltais, tur ij spriest nav ko... :)
kilka 09.12.10
vsop ar tomātu sulu gan tāc sūc vien esot ;))
P.S. NP 2U2
daddy_j 09.12.10
Paldies! VISērtāk un jaukāk manuprāt ir ar vecajiem vaļinkiem, vari būt gan aktīvs gan pasīvs un vienalga kājas nesalst, bet braukt grūti un gaidāmais ūdens uz ledus neiepriecina...
Lizzy 09.12.10
Šie zābaki ir pieejami gan Ēsmas veikalos, gan Rotiņā, Albakorā, Copes Namā utt... cena apm. 25ls.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs