atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Carpfishing - jeb modernā karpu makšķerēšana

kazimirs 10.01.10
pa dārgo noteikti kvalitāte labā.
Citroonz 10.01.10
maisi maksā ap 13 ls
kazimirs 10.01.10
Jaņem ! Kādus maisus neesi reddējis man ar 2 pa maz.
Citroonz 10.01.10
Chub Eazi-Flow Beanie Unhooking Mat
132cm x 85cm

kā jums šis matracītis? ir doma tādu pasūtīt

cena 33Ls ar piegādi
kazimirs 10.01.10
Es savai plitiņai pārtaisiju balonu .5l balons maksā 2,10 ls plitiņas orģinālais 1,70 .Laba ekonomija 5l vesalu mēnesi 12 sutkas brokastis,pusdienas,vakariņas.
delins 10.01.10
Nu jā ,dzert nevajadzēs vakarā,no rīta galva tāpat būs kā spainis! Labāk investēt piķi labā guļammaisā un problēma atrisināta!!!
Citroonz 10.01.10
delins tad jau nav nemaz tik slikti :)
atgriezhoties pie tēmas par sildītājiem, tas coleman blackcat darbojas uz propānu radās doma pieslēgt viņu pie parastā, mazā sarkanā propāna balona, varbūt sanāk labs variants?
RedBull 10.01.10
Delin, varbūt tā vēlviena boila ir tecni spice? :))
kazimirs 10.01.10
Kāda VELVIENA boila?
delins 10.01.10
Leģendārs dumbels tas blodvorms,pavasarī kopā ar vēlvienu boilu apgāza 17kg karpu ka šņarkst!!!!
kazimirs 10.01.10
Es ari paņemu dumbeļus .Izskats labs būs ok
Citroonz 10.01.10
kādam ir bijuši kādi panākumi uz Richwoths dumbells? mēs te vienu bloodwormu patestējām, bet tieshi uz to neko nedabujām :)
jorku 10.01.10
Century NCS darbībā:
mariz84,tieši tā pat,velkot ārā rokas turu tā pat,tikai kreisā roka augstāk pie spoles un labā,kā metot,tikai pie spoles ručkas.
mariz84 10.01.10
es itkā neesmu kreilis,bet man ērtāk tomēr tīt ar kreiso.metot labā roka pie spoles un kreisā pie kāta apakšdaļas.
automeistars kā tu turi rokas kad met?
jonyzs 10.01.10
Varbūt ir kāds Fox Stratos FS 10000E spoļu lietotājs? interesē atsauksmes.
Sentury SP(Special performance) - tā ir štelle !Lasīju CL,Rudzinskis Volgā 300g. svinus ar to meta 80 metri !
karpa 10.01.10
nu es tinu ar labo roku ,nevaru pat iedomāties kā tītu ar kreiso. Veikalā pircējiem tiešām reti pārskrūvēju ručkas jo lielais vairums tin ar kreiso.
Jā,Century SP man arī interesē,nesen eBay UK ,četri Sp ar melna alumīnija spoles turētājiem,bij ielikti pa 750 anglu mārciņām,ja pareiz sapratu sūtišana bij tikai pa UK.Vienu gadu lietoti.
jonyzs,nu nezinu,it kā esu labiķis,bet lielākā daļa,kas ir labiķi, spoli tin ar kreiso roku,cik esu redzējis.Nezinu kāpēc,bet maz esu redzējis,kas to dara ar labo !Hoķi spēlēju uz abām pusēm,auto špakteli slīpēju ar abām,bet ar labo tomēr ērtāk.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs