atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Carpfishing - jeb modernā karpu makšķerēšana

Citroonz 08.01.10
internetā :)
delins 08.01.10
Lietoju es Campingaz plītiņu ēsttaisīšanai,neko sliktu nevaru teikt,ūdens vārīšanai arī ok,uz mačiem ar pārinieku ņemam četrus balonus-četrām diennaktīm!! Cik tas Campingaz siltumnieks nez latvijā maksā?!!
kazimirs 08.01.10
Kur viņas var nopirkt
Citroonz 08.01.10
Carpz tāds ap 35Ls maksā un arī 7h darbojās itkā :) kāds varētu nopirkt patestēt un painformēt pārējos :)
Citroonz 08.01.10
redbull mēs parasti kurinam ugunskuru (ja vieta atļauj) un vāram lielā grāpī ar apaļo dibenu.
Carpz 08.01.10
Nekādas krutās tās Campingaz iekārtas nav, bet gāzes baloniņus var nopirkt katrā K-rautā. :)

Šitas saucas Bluecat™
RedBull 08.01.10
Citroonz, uz divām sutkām 3 baloniņi..nu tas ir, ja vislaik ēst taisi vēl... ir pārbaudīts :))
Citroonz 08.01.10
Campingaz ir manuprāt slikta firma maigi izsakoties :)
ar vienu balonu pāris reizes var kafiju uzvārīt a pēc tam pus stundu jāgaida kamēr uzvārās (ja runājam par ēst gatavojamām plītiņām)
Carpz 08.01.10
Nē, to augšējo. Analogs Coleman Black Cat.
Citroonz 08.01.10
es domāju ka vajag minimālu ventilāciju uztaisīt kurinot.
RedBull 08.01.10
Carpz, tu domā to "portable" plītiņu??
Carpz 08.01.10
Ir līdzīgs verķis arī no CampinGaz. Tam vismaz baloniņus var dabūt. Saka, ka pēc šāda siltuma baudīšanas sāpot galva dēļ skābekļa trūkuma. Nezinu kā tur īsti ir- jānopērk un jāpamēģina. :)
Citroonz 08.01.10
augšējais ap 48Ls
darbojas ar vienu balonu uz pilnu jaudu 7,5 stundas
870 W

apakšējais ap 25 LS
darbojas 2,5 stundas ar vienu balonu
1.15kw
urmaas 08.01.10
šitie verķi baigi ātri uzsilda gaisu telpā.tik skābekli ari daudz norij!jo dedzinot jebko,nodedzini ari skābekli!
kazimirs 08.01.10
Štelle laba bet dārga.Kadi 70 ls
delins 08.01.10
Labu guļammaisu :) !!!! Ja godīgi tad esmu domājis par tādu komforta štelli,vienīgā problēma laikam pie mums dabūt pareizos gāzes balonus!
Citroonz 08.01.10
kādas sasildīšanās metodes izmantojam aukstā laikā?
izņemot alkoholu :) varbūt kādam ir kāds no šiem?

jorku 08.01.10
Diezgan bieži pats kaut ko uzrullēju,mans viedoklis-ja taisa pats tad visam jābūt kvalitatīvam,es lieku klāt no zemniekiem iepirktās lauku vistu olas.
Davis-Di 08.01.10
Jautājums - tiem kas taisa paši boilas - kāds ir mēģinājis priekš iebarošanas tām bolām olu vietā olu pūlveri izmantot?
Davis-Di 08.01.10
Nez kā citiem bet es pārgāju šogad uz tumšām pavadām - melnas, tumši brūnas - jo ūdenstilpnēs bija ļoti daudz vecās zāles kas nebija līdz galam sapuvušas!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs