Lietoju es Campingaz plītiņu ēsttaisīšanai,neko sliktu nevaru teikt,ūdens vārīšanai arī ok,uz mačiem ar pārinieku ņemam četrus balonus-četrām diennaktīm!! Cik tas Campingaz siltumnieks nez latvijā maksā?!!
Carpz tāds ap 35Ls maksā un arī 7h darbojās itkā :) kāds varētu nopirkt patestēt un painformēt pārējos :)
redbull mēs parasti kurinam ugunskuru (ja vieta atļauj) un vāram lielā grāpī ar apaļo dibenu.
Nekādas krutās tās Campingaz iekārtas nav, bet gāzes baloniņus var nopirkt katrā K-rautā. :)
Šitas saucas Bluecat™
Citroonz, uz divām sutkām 3 baloniņi..nu tas ir, ja vislaik ēst taisi vēl... ir pārbaudīts :))
Campingaz ir manuprāt slikta firma maigi izsakoties :)
ar vienu balonu pāris reizes var kafiju uzvārīt a pēc tam pus stundu jāgaida kamēr uzvārās (ja runājam par ēst gatavojamām plītiņām)
Nē, to augšējo. Analogs Coleman Black Cat.
es domāju ka vajag minimālu ventilāciju uztaisīt kurinot.
Carpz, tu domā to "portable" plītiņu??
Ir līdzīgs verķis arī no CampinGaz. Tam vismaz baloniņus var dabūt. Saka, ka pēc šāda siltuma baudīšanas sāpot galva dēļ skābekļa trūkuma. Nezinu kā tur īsti ir- jānopērk un jāpamēģina. :)
augšējais ap 48Ls
darbojas ar vienu balonu uz pilnu jaudu 7,5 stundas
870 W
apakšējais ap 25 LS
darbojas 2,5 stundas ar vienu balonu
1.15kw
šitie verķi baigi ātri uzsilda gaisu telpā.tik skābekli ari daudz norij!jo dedzinot jebko,nodedzini ari skābekli!
Štelle laba bet dārga.Kadi 70 ls
Labu guļammaisu :) !!!! Ja godīgi tad esmu domājis par tādu komforta štelli,vienīgā problēma laikam pie mums dabūt pareizos gāzes balonus!
kādas sasildīšanās metodes izmantojam aukstā laikā?
izņemot alkoholu :) varbūt kādam ir kāds no šiem?
Diezgan bieži pats kaut ko uzrullēju,mans viedoklis-ja taisa pats tad visam jābūt kvalitatīvam,es lieku klāt no zemniekiem iepirktās lauku vistu olas.
Jautājums - tiem kas taisa paši boilas - kāds ir mēģinājis priekš iebarošanas tām bolām olu vietā olu pūlveri izmantot?
Nez kā citiem bet es pārgāju šogad uz tumšām pavadām - melnas, tumši brūnas - jo ūdenstilpnēs bija ļoti daudz vecās zāles kas nebija līdz galam sapuvušas!