atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles remonts

Chalitis 16.08.15
Tautas valodā runājot, šeibas. :) Daudziem Shimano modeļiem tās nāk līdzi komplektācijā, tāpat kā eļļa.
Josifs 15.08.15
Hm, vienkāršas metāla šeibas?
Remontu vajag citai spolei (iespējams tikai saeļļot).
Chalitis 15.08.15
Josif. Uzliec paplākšņus uz ass. Tāda nieka dēļ spole nav jānes uz remontu! Specifikācijas lapā ir parādīts, kā to izdarīt.
Josifs 15.08.15
Radusies problēma, varbūt kāds var ieteikt kā novērst (ja vispār var novērst)! Vienai spolei (SHIMANO NEXAVE FC 1000) aukla sākusi tīties vairāk uz priekšpusi, rezultātā tur veidojas biezāks slānis, kā spoles aizmugurē.
Un vēl, vai kāds var ieteikt kur Talsos vai tuvumā spolei var apkopi uztaisīt?
bums 11.08.15
kā salīmēt (vai kā savārdāk) spoles kātu pie korpusa. (shimano ultegra 2500)
iepriekš paldies

Andzy35, 10.augusts 2015, 22:25

Ja plastmasa tad jāšinē un jālīmē ja alumīnijs tad jālodē
skutans 10.08.15
Varbūt Bums šo uzņemtos... sazinies.
Andzy35 10.08.15
kā salīmēt (vai kā savārdāk) spoles kātu pie korpusa. (shimano ultegra 2500)
iepriekš paldies
karlislinde 10.08.15
karlislinde. Loti iespejams ka tie ir gultni.Man jau 2 spoles ir sakusas troksnot.Ellosana diz ko nepalidz,jo gultnos ir radusies negludumi,del kuriem gultni klust skali

skubrags, 8.augusts 2015, 18:01

paldies vecīt:) j'apasūta jauni . savaadaak negribas spoli mest ārā
skubrags 08.08.15
karlislinde. Loti iespejams ka tie ir gultni.Man jau 2 spoles ir sakusas troksnot.Ellosana diz ko nepalidz,jo gultnos ir radusies negludumi,del kuriem gultni klust skali
karlislinde 08.08.15
sveiki.
es esmu jaucis un ellojis spoli bet nevaru saprast kur rodas gurkstosa skana no spoles.
varbuut kaads var paliidzeet ar info?
Farnirs 06.07.15
Sveiki, man takā būtu nepieciešams salabot pāris labas spoles, kuras nojukušas. BET problēma tā, ka es atrodos Jelgavā un aizbraukt uz rīgu turp atpakaļ x2 man + remonta maksa man liekas maksātu pat vairāk nekā jauna spole. Vai Jelgavā ir kāda vieta, kur nodot spoles remontam, vai arī kāds veikals, kurš pēc tam masveidā viņas uz Rīgu ved pie meistara ?
ilmars638 05.05.15
Man tur ir bukse, a kur man dabūt gultni priekš uztinēj rullīša?
bums 05.05.15
Kur redzi problēmu ,ja neskaita ka jaunai visam jābūt čikiniekā,Izjauc mezglu pieslīpē saeļļo ja ir bukse tad nomaini uz gultni un viss strādās .Iegaumē ka vidēji labs gultnis maksās 4 eur ja keramika tad ap 10-15 Tāpēc lētā gala spolēm sagaidīt labus gultņus no rūpnīcas ir nonsenss ,jo pāris keramikas /vai pat puskeramika/gultņu cena līdzināsies pašas spoles cenai
ilmars638 04.05.15
Nu iepriekš es izmantoju shimano alivio un tai uztinēj rullītis strādāja perfekti, pie tik tievas auklas, šīs spolītes cena bija lielāka par alivio un tuvu shimano catana cenai, tāpēc arī gaidīju, ka vismaz tik svarīga daļa, kā uztinēj rullītis strādās labi.
JIG.LV 04.05.15
Sveiki.
Tātad pagājušo rudeni iegādājos spolīti CORMORAN RED MASTER 2500, problēma tāda, ka auklas uztinēj rullītis it nemaz negrib tik labi strādāt, kā vajadzētu, velkot vizuli vairāk negriežas nekā griežas, lietoju 0.16 pīto, ja lietotu resnāku auklu, tad droši vien strādātu normāli.
Kā lai novērš to problēmu, jo pītajai auklai jau parādās tādi kā spurojumi, pa smiltīm spolīte nav vazāta.
Un vēl aukla uz kasetes ir nevienmērīga, vidus ir dziļāk, kā abas malas.

ilmars638, 4.maijs 2015, 12:41

Atvaino, taču uz ko Tu cerēji no spoles par šādu cenu :( Es negribu nevienu aizvainot, spolei nav ne vainas, taču ne jau spiningošanai ar plānām auklām...
opusums 04.05.15
Laikam uz atlaidem spoli pirki.
ilmars638 04.05.15
Sveiki.
Tātad pagājušo rudeni iegādājos spolīti CORMORAN RED MASTER 2500, problēma tāda, ka auklas uztinēj rullītis it nemaz negrib tik labi strādāt, kā vajadzētu, velkot vizuli vairāk negriežas nekā griežas, lietoju 0.16 pīto, ja lietotu resnāku auklu, tad droši vien strādātu normāli.
Kā lai novērš to problēmu, jo pītajai auklai jau parādās tādi kā spurojumi, pa smiltīm spolīte nav vazāta.
Un vēl aukla uz kasetes ir nevienmērīga, vidus ir dziļāk, kā abas malas.
bums 14.04.15
Bums, adrese , kur sūtīt spoli uz remontu?
Esmu no Valmieras, pastu māku atrast :)

okots, 14.aprīlis 2015, 15:27

Pasta Stacija 120
Artilērijas iela 2,
Jūrmala, LV-2011
viss pārējais PM
okots 14.04.15
Bums, adrese , kur sūtīt spoli uz remontu?
Esmu no Valmieras, pastu māku atrast :)
murdelis 14.04.15
PIE MUMS TĀDAS NAV...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs