atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles remonts

bucis 20.08.11
to Lizzy: paldies ,bet cerēju ka varbūt pie Jums būs))
Lizzy 19.08.11
bucis: baidos, ka Ultegras tagad būs liels retums, bet var pameklēt pa veikaliem, varbūt kaut kur ir aizķērušās.
bucis 18.08.11
to Lizzy:vai Jums ira Schimano Ultegras 4000 spole par pagājuša rudens cenu?
būtu labi tieši 4000, bet arī 3000 derētu))
paldies!
ali 18.08.11
ok, paldies! palikšu pie nexave!:D
Lizzy 18.08.11
To ali: Jā, tā ir. Ja gribas Catanai mainīt rokturi uz otru pusi, to var darīt un var buksi nomainīt pret gultni. To var izdarīt pie mūsu meistara Ventspils ielā 50.
Nexave, Exage ir jau augstākas klases spoles ar gultņiem abās pusēs, bet tas nav vienīgais viņu pluss.
juliuss 18.08.11
ali. ir
ali 18.08.11
vnk catana's un nexave cenas starpība apm. 10ls un tas tikai par 1 gultni?
ali 18.08.11
Biju salmo veikalā un tur man centās iestāstīt, ka SHIMANO CATANA's spolei nau vēlams mainīt rokturi no kreisās uz labo pusi,jo kreisajā pusē esot gultnis bet labajā pusē tikai buksīte..
Vēl teica ka jāņem spole kurai abās pusēs esot gultnīši jo tā kalpos ilgāk(SHIMANO nexave)
Tā ir??
erixo 18.08.11
Vai ir iespējams panākt, lai spoles lociņa aizvēršanas mehānisms strādātu plūstošāk, bez aizķeršanās? Šobrīd, lai aizvērtu lociņu ar roktura pagriezienu, jāpieliek diezgan liels spēks. Ja rokturis metiena laikā neveiksmīgi pagriežas, mehānisms "noķīlējas" un, lociņš ir aizverams tikai ar roku.
bums 17.08.11
:DD kas tas par maisteru ja loriņi pāri nepaliek :DD
Ja bez jokiem tad varu teikt ka ir grūti no rokas būvēt detaļas kuras ,,maiseri '' ir pakāsuši :DD
Lbruno 17.08.11
TERE!
Pie meistara jānes tik tad,kad sauja pilna ar liekiem knibuļiem un bimbuļiem.
krupits 17.08.11
Ja man būtu vēlme pašam pamēģināt iztīrīt spoli, ieeļļot. Tad ar ko labāk būtu eļļot/smērēt? Vai arī labāk nemeklēt sev piedzīvojumus, bet nest uz servisu :)
burtnieks 12.08.11
Agrāk par regulēšanu teica-jānošeibo.
seinass 12.08.11
man jau vina ta jpole staveja skapi no pagas vasaras es jau esmu sen nopircis jaunu spoli.
vienkarsi gribeju sataisit jau ir rezervei.
bums 12.08.11
Bet nemocies ar remontu jo jāmaina pāris Atdošu Tev veselu nenoārdītu savējo varēsi man atdot daļām -ja tur vēl kaut kas būs jemams :DD
bums 12.08.11
Man liekas ka rezerves daļu kastē man tāda gaida savu likteni Tur viņu ir daudz :DD vis visādu brīnumu :DD
seinass 12.08.11
COBRA CB140
ZOBRATU JAMAINA...
bums 12.08.11
Spoļu reduktorus regulē analoģiski autiņa reduktoriem ar pareizu starpliku nomaiņu.Gultņi jāmaina tikai tajā gadījumā ja ir konkrēta trobele,citos gadījumos/ja nav ilgāku laiku copēts ar grabošu spoli/pietiek ar iztīrīšanu un saeļļošanu
gintsgg 12.08.11
Kas negrib braukt uz centru lai nodotu Bumam spoles remontēt , var atstāt pie manis Ulmaņa gatvē , es Bumam nodošu , Bums tāpat katru dienu man garām brauc .
Robciks08 12.08.11
Nu es savas abas spoles aizvedu uz Rotiņu. Man tas tuvāk pārdaugavā. Gan Abu, gan šīmanim bija nepieciešama tikai apkope. Neko nemainīja un Salmo jājamzirdziņu gultņus neaiztika. Izrādas, ka zobratu pāru tuvību var regulēt. Patreiz vēl abas darbojas :), tik nezinu cik ilgi vilks.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs