Boroda, smāķim jābūt ar kalcija hidroksīda sabiezinātāju. Teu tāds ir, ko?
:))
Boroda?
Nestreso.Ienāc www.eboat.lv un tur Tev visu sakārtos pēc labākās sirdzapziņas.Un par ļoti draudzīgu cenu.Pats tikko biju pārliecinājos.
Izrādās man ir!:)) Domāju, ka pareizā ķēpa. Rīt pārbaudīšu.
a kāda man daļa-izplatu vai neizplati.es tik jautāju kāpēc man vēl tā smiņķa nafff???
)
Es tur pričom??? Vai tad es viņas izplatu???
:D
Urmaas, man a vēl naff. Un toč nesaprotu kāpēc?:DDD
Gunča
jūs ar viepli abi vienādi.man īr man īr.a kāpēc man vēl naffff???
:)
35 gadu vecā garāžā var atrast visu:))))
Paldies, skaidrs. WD40 protams ir, ko iekšā bāzt gan jau garāžā sameklēšu:))
Visu ārā dabūt var ar fairi:))) Nuuu...WD40, motora mazgājamo airosolu, bremžu disku mazgājamo airosolu...nu ķipa attaukotāji. Aizčāpo līdz tuvākajam DUS.
boroda.vari mazgāt ar dajebko,kas šķīdina veco smiņķi.iekšā gan lādē kko ne visai biezu un nedaudz.jo kas par daudz,tas ar par skādi.
Man te tjip mājas režīms:)) Tad jāsāk no sākuma - ar ko visu iztīrīt un ko iekšā bāzt. Laikam jau paķēmoties domāts, jo spoles ir pietiekoši vecas un lētas, bet priekš vienas bušu sezonas būs ok.
Boroda, skatoties ko gribi darīt. Mazgāt visu ārā un likt jaunu smēri, tad eļļa nederēs. Ja tikai paķēmoties, tad copes veikalos ir i smēres, i eļļas. Ja izdomā ka vajag smēri(labo, Viepļa), vari piebraukt, iedošu.
Pavisam vienkāršs jautājums - ar ko labāk eļļot spoli? Gadījās daudz brīva laika, nolēmu vecās spoles bik sakārtot.
Lūdzu palīdziet atrast Normark servisa meistaru, jo 12.08. nodevu profilaksei 2 Shimano jerk spoles, bet tagad Normark saka, ka spoles nav pieejamas, jo servisa meistars ir pazudis-atvaļinājumā, kaut gan solīts tika darbus veikt pāris dienās. Problēma, ka man svētdien prāmis uz Ālandien, bet jerk spolītes tur nu dikti vajadzīgas...