oho tādu gan es nezinu! tā laikam rfiktīgi vecā?
atceros man bij ņeva kuru vēl varēja pagriezt lai vieglāk iemest tik neatceros kur palika!!
nu man arī visas spoles ir jaunas, bet tas nenozīmē ka man mājās nebūs Ņeva. tā ir un paliek klasika!
es tomēr priekšroku dodu jaunām!!! nezinu kapēc bet vienmēr pērku jaunākus un labākus modeļus...
nu vo riktīga manta :)))) itur visus dzīves pārbaudījumus! par gruntenēm tas toč - vislabākais !
man ņeva ar kādreiz kalpoja gruntenei tagad dažkārt uz pluda lieku..
Ar to spoli jau bulli no pļavas var atvilkt mājās :)) Uz grunteni ta ka vajag , protams ja nav jātaisa 100 m metieni!
kapē ne? Ņevas spole ir klasika! labākas par Ņevu man liekas samu cope nemaz nevar būt!
nav jēgas čakarēties ar vecām spolēm...
mmmmmvecā labā Ņevas spole...
dažas salmo divas gards viena shimano viena ŅEVA un katukādas vēl tik neatceros kādas...
nu nez es savas spoles pats taisu jo bieži pietiek ar jaunu buksīšu izvirpošanu un viss bet ja zobrati tad metu plaktā..
Es savas Shimano regulāri nesu uz turienu remontēt!!!!!! taisu apkopi ik pusgadu! Toties nekad nava problēmas!
kur varētu izdarīt mazu remontiņuKARDINAl-757 tajai spolei?
meeginaaju bet nesanaaca! pirksti pa tizlu laikam
meiģināji pats sataisīt???????
vai arī ieeļot????????
cik maksaatu salikt spoli? man vina izjautaa veidaa!
Nu vot, saremontēja spoli, bet tā kā man bija shimano bija jābrauc uz mukusalas ielu 72b, tur remontē šīs firmas spoles, remonts maksā 7.50+detaļas..
Daudavgrīves ielā remontēs tikkai salmo preci..