Sveiki!
Kas ar karpu dīķiem limbažu rajona, vērētu ieteikt kādus?
Mazajā Ansī ķeras karpas,veči jau trešo dienu velk!
Ej nu zini, kas tai zivij konkrētā brīdī padomā, man bijis otrādi, copē uz veikalā pirktajām, bet paša no sūdu cupas ielasītās vari ēst pats.
Tas gan krievu laikos- man dārzā zem dēļiem lasītas sarkanās, čomam satrūdējušu govs mēslu čupā lasītas, abi pludiņi blakus, viņam ņem ik brīdi, man ne copes
Pats audzēju jau gadus 10 no fermas atveztās sliekas. Dārzā uztaisiju komposta kasti 1x1x1m, visus organiskos atkritumus metu tur. Slieku daudz, varu pielasīt 100 gb pa 5 min. Manuprāt, veikalos dod to pašu poļu dendrobēnu, tikai padārgi sanāk.
Sliekas no veikala, vai pats pa sūdu čupu kašājies? Starpība liela- esmu to pieredzējis...
Kukurūza ar mēsluslieku un pinkām, ņēma arī tīru mēsluslieku.
Tad jau karpas nav pašizolācijā:) Kas par gardumu uz āķa tika likts?
Šodien biju Zivē, ķērās diezgan raiti, no 12.00 līdz 19.00 kopā 12 karpas svarā no 1.2 līdz 1.8 kg, copējam divatā, katram pa vienam kātam.
brivkalns [05.04.20]: Kurā Struteles dīķī? Tur vairāki. Skolas?
Saulietis
Kurā Struteles dīķī? Tur vairāki. Skolas?
Sveiki
Pèrtniekos jau karpas ķeràs?
janeks.d, 4.aprīlis 2020, 20:15
Strutelē gan ķeras
Sveiki
Pèrtniekos jau karpas ķeràs?
Arkso [24.03.20]: Sveiki! Vai ir pierīgā kāds karpu dīķis, kur ar bērniem var aizbraukt, doma ir par berniem piemērotu infrastruktūru, piemēram bernu laukums.
Kur vispār ieteiksiet aizbraukt, lai noķertu 1-2 kg karpas?
Zolotaja ribka, izcila vieta kur aizvest bērnu. Pats savu arī uz pirmo makšķerēšanas izbraucienu vedīšu tur. Daudz karpas un stores, bērnu laukums, truši utt
Nu Durbē pirms dažiem mēnešiem foreles varēja paķert normāli, bet mazajos karpu dīķos gar malām daudz sprāgoņu, apstaigāju, pārgāja jebkāda vēlēšanās tur makšķeri iemērkt! Un visos!
Sveiki, biedri! Vai kāds nevar padalīties ar info kur Liepājas apkārtnē iespējams sameklēt kādu karpu dīķi/ezeru?
Cigars321, 2.aprīlis 2020, 00:41
Lēnas dzirnavu dīķi
Sveiki, biedri! Vai kāds nevar padalīties ar info kur Liepājas apkārtnē iespējams sameklēt kādu karpu dīķi/ezeru?
Varētu lūdzu uzzināt telefona Nr. tā dīķa saimniekam. Var arī PM
diametrs [11:46]: Es biju StrutelēUn kadu tad bij rezultati
kik, 25.marts 2020, 14:21
3 gab. Zinu, ka citi arī ir noķēruši.
Skolas dīķi laikam kaut pēc nārsta tikai taisa vaļā